Buton aşağıda.

kadınlar kadınlara bu tip yalakalıklar yapagelmişlerdir bugüne değin.


çünkü boş adamlık


Haha o tipler ünide de vardı. Yüzyüze veya sosyal medyada iltifatlar sevgi sözcükler vb.
birbirlerinin arkasından ise nefret kusarlardı.
Kadınlar o açıdan çok sahtekar, erkeklerde yok mesela o tarz bir şey.


Tamam sahte olduğunun ben de farkındayım da bunu yapmalarindaki motivasyon ne amaç ne psikolojileri ne onu merak ediyorum


çok küçük yaşta olanlar ergenlik vs kendilerine idol olarak görüyorlar bir de artık youtube falan sürekli takip edince sanki kendi ablasıymış gibi hissedebiliyorlar ya da olmayan ablaları/abileri yerine koyuyorlar.
Yaşları büyük olanları ise 18+ vs. hani ünide falan vardır ya ben de öyle düşünüyorum "yaaa aşkııım nasılsınnnn" tarzı yalaka yalaka konuşup sonra kız gidince arkasından dedikodusunu yapan tipler öyle oldularını tahmin ediyorum tabiki istisnalar da vardır.


ben bu tipleri şeyma subaşı'nın instagramında gördükçe anlam veremiyorum, kadının hiç bir özelliği yok, bebeğini obje olarak kullanıyor, kendisi de acunun metresi. sıfır nitelik ama instagrama şeyma subaşı fan club yazıp arat bir sürü şey çıkıyor


Ergenler icin @bilgesahan'a katiliyorum ama buyukler gercekten inceleme konusu. Yasamlarinda herhangi bir seyin parcasi olmamis/olamamis olmak, bos bir hayati olmak, sevgisizlik/ilgisizlik gibi nedenleri oldugunu dusunuyorum. Yoksa normal bir sosyal yasami olan adam begen butonuna tiklar gecer,vakit ayirip deli deli ovguler yagdirmaz. O grubun, o kadinin hayatlarinin bir parcasi olduklarini, dahil olduklarini filan dusunuyorlar/hissediyorlar sanirim.
Seyma subasi bence iyi yine kadin reklam yapmiyor bisi almiyor, asil her gun cocugunun onlarca fotografini/videosunu paylasip bundan deli gibi para kazanan insanlar var. cocugunun rizasi olmadan mal gibi kullanmak tam da budur iste. Sen cocuga sordun mu her seyini milyarlarca insanla paylasabilirim diye. Bunun tacizden ne farki var.


birilerini, artiriyorum, kendilerinden daha sansli baska birilerini sevdiklerini hayal etmeye ihtiyaclari var.
