eski tip bacali kombi var, abonelik eski ev sahibinin ustunde, evi kirip dokmeden abonelik degisimi olamaz degil mi? illaki yeni abonelik oncesi kontrol, devaminda hermetik, devaminda da dis cepheye acilan bir delik gerekiyor, aydinlik kabul edilmiyor. oyle oldugunu biliyorum ama bir umuttur diye sorayim dedim, baska ibr cozumu var mi?




 

balkon yok mu? balkom kapalı değilse bile kombi için kutular var. öyle olursa izin veriliyor sanırım.

sutlu nescafe

amac tadilattan kurtulmak, balkona ulasmak icin acayip bir yikim gerekiyor.

mavicorap

dışarı bakan herhangi bir duvar yok mu peki? az tadilat gerektirecek?

sutlu nescafe

valla biz disari bakan odalari hep baska sekillerde degelendirdik, en uygun olan ikinci balkon, o da evin taaa diger ucunda bu durumda normal sicak su kullanimlari icin kovalarca suyun bosa gitmesi gerekiyor, su andaki halinde ise kombi butun su kaynaklarinin dibinde sicagi acmamla beraber sicak su akiyor.
neyse simdilik ev sahibi anlayisli bir insan, abonelik degisimi konusunda israra etmiyor.

mavicorap

kombi aydınlığa yakınsa aydınlığa açılan havalandırmamsı şeylerden lazım. bir de baca temizlik raporu istiyorlar. gazı açmaya geldiklerinde bakıyorlar, uygun olup olmadığına karar veriyorlar. eğer apartmanda baca temizlik raporu yoksa o da problem yalnız, çünkü apartman bacası temizletmek için de tüm apartmandan para toplamak falan gerekiyor. ben kiracıyım, evin sahibi sizseniz durum farklı olabilir. çağırın bi gelip baksınlar, bu soğukta gazı kesmezler zaten.

alice bonnie stanley
1

mobil görünümden çık