pia kullanıyorum bilgisayardan tcp 443 kullan dediğimde sorun yok bağlanıyor/çalışıyor. udp ile bağlanamıyor bile. telefonda ise openvpn kullanmamı önerdi pia, bu yöntemle eğer udp bağlanamazsa tcp kullanarak bağlanmayı deneyecekmiş openvpn. ama burda da udp kullanarak bağlansa da hiç bi yeri açamıyor. sadece tcp kullanmasını sağlamak için bir yöntem var mıdır?

telefon iphone. bilgisayarda da telefonda da aynı servera bağlanmaya çalışıyorum, bilgisayardaki bağlanıp çalıştığına göre serverda sorun yok. nasıl yapsak?

teşekkürler superonline.

 

.ovpn uzantılı dosyayı not defteriyle aç
proto udp varsa proto tcp yap.

masa penisi

proto yazan bi yer yoktu ama server listesinin olduğu yerde üstte udp altta tcp olarak vardı, tcp'yi üste alınca tcp kullanarak bağlandı. ama bir sorun daha çıktı şimdi 502 kullanıyor port olarak, 443 olarak editledim dosyayı ama öyle yapınca bağlanamadı. ona bir çözüm var mıdır?

10032007

mail atıp sormuştum böyle demişler. "Our apologies, Openvpn uses only port 502 with TCP protocol." 502 engelleniyor mu bilen var mı?

10032007

tcp kullanmak için 502 portunu kullanmak zorundasınız diyo

masa penisi

onu anlamıştım. :) son soru, bu durumda ben routerım üzerinden 502'yi 443'e yönlendirsem işi çözmüş olur muyum? port forwarding bu işe yarıyor heralde?

10032007
1

mobil görünümden çık