Merhaba,
Java ile uğraşıyorum. Kod sorularınızı bir sitede mi yoksa facebook gruplarında mı soruyorsunuz? Stackoverda sormak istemiyorum çünkü biraz katı kuralları var sorarken çok kod koydun biraz yazı ekle vs. Türkçe sorulabilecek bir yer varsa çok daha iyi tabii.



 

reddite veya /g/ ye sor

masa penisi

stackoverflow 1 numaradir bu konuda, oraya alismaya calis bence

hjarteblod

Stackoverflow a alismaya calis +1 cogunlukla cevap buluyorum orda kodun tamamini yapistirma tabi sorunu da net olarak sor

sanguine mcqaer

- eger problem cok genel bir problem ise stackoverflow da kesin cevabini buluyorum
- eger problem cok bana has duruma bagli ve karmasik ise problemi kücük parcalarini anlamaya calisiyorum, mesela hata mesaji, log datalari vs. inceliyorum. sonra bu noktalardan iz sürüyorum, arastiriyorum, büyük ihtimalle stackoverflowda o kücük parcanin cavabini buluyorum, ve parcalari birlestiriyorm.

düsününce java ile ilgil soru sormami gerektirecek, ilk defa benim karsilastigim ve internette cevabi olmayan problemle karsilasmamisim bu güne kadar. Ama soracak olsam stackoverflow dan baska secenek yok gibi.

emrahday

stackoverflow egoist pakistanlı hindistanlı adamların mekanı ben tavsiye etmiyorum. yola sıçan adam orda kendini kral zannediyor

masa penisi

sen google'a sor, o stackoverflow'a soruyor zaten.

screamshot
1

mobil görünümden çık