Açılışta Samsung yazısında donup kaliyor. Telefonu babam kullanıyordu ve farklı şehirlerdeyiz. Bataryadan olacağını düşünmüştüm ama bir tamirciye goturmus. Batarya denemişler acilmamis yine alet. Hard reset attırdım, düzelmedi.

Tamirci ana kartın ordaki hard diskin değişmesi lazım, 150 tl demiş. Bana yalan geldi biraz. Yaşayan vardır diye soruyorum. Telefon kapalıyken sarja takinca da pil simgesinde kaliyormus, şarj etmiyormuş.


 

Aynı olay benim de başıma geldi: Samsung Galaxy Note 2 yazısından öte ilerleme yoktu, ayrıca şarja takınca da öyle tepkisiz kalıyordu. Pil dedim evdeki yedek pili taktım, nafile. XDA Developers sitesinde eMMC kartı yandığı zaman bu sorunlar yaşanıyor (sudden death) demişler... KVK Samsung servisi alakart değişimi için 660 lira isteyince arayışlara girdim. İstanbul Kartal Merkezde Tamir Dünyası isimli aklına gelecek her türlü akıllı elektronik cihazı tamir eden bir yer var, 200 liraya iki günde hallettiler, iş takibi olarak da gayet başarılılar, telefonu şu anda abim kullanıyor, zımba gibi. Root - SuperSu da çaktılar, kıvır zıvır Samsung uygulamalarını da kaldırdım, engelledim telefon șaha kalktı yeminle. Tamir Dünyası yaptığı işe üç ya da altı ay garanti veriyor. İnternet siteleri de vat, içiniz rahat olsun, taş gibi telefon vaz geçmeyin lütfen.

mahsus mahal
1

mobil görünümden çık