gerek çeşitli sinema forumlarında gerekse güzide sözlüğümüzde okuduklarıma istinaden bu kült olması muhtemel filmin 3d gösterimine gitmeyi düşünüyorum..

1- Şimdi mybilet'te filmin gösterimlerine baktığımda 3 tane farklı gösterim görünüyor(real 3d, xpand 3d, imax 3d) Hadi imax'ı az çok tahmin ediyor ve istinye park dışında izleme imkanım olmadığını biliyorum da bu xpand 3d ile real 3d olayı ne demek şimdi ? Hangisi daha iyi ?

2- Filmin capacity cinebonus'ta gösterimine giden var mı ? eğer varsa "ooo git kardeş hasta kaldım capacity'de ki gösterim çok iyi" diyebilir mi ?

3- Cahilce olabilir ama 3d diyince aklına insanın direkt 3d gözlükler falan geliyor.. Bu gösterimde böyle 3d gözlük falan veriyorlar mı ?

 

3-veriyorlar.

ocanal

real 3d daha iyi. tam olarak teknik açıklaması falan da var. tam olarak bilmiyorum o yüzden kasamıcam.

rurouni

(bkz: #17554285)

entrapmen

ben de araya sıkıştırayım sorumu izninizle:
3d gözlüğü gözlüklerimin üstüne takıp doğru dürüst izleyebilir miyim acaba? hayır herkes mi badem gözlü yahu, buna bi çözüm bulmuş olsunlar. film için bi de lens mi alıcaz.

rpmcmurphy

eger numarasi cok yuksek degilse gozluksuz daha rahat edersiniz. yok baska turlu goremem derseniz ustune takabilirsiniz ama xpand'de cok zorlanirsiniz. real d 3d yi tercih edin derim.

entrapmen
1

mobil görünümden çık