işim gücüm gereği herkes gibi akıllı telefona ihtiyacım var. bu adamlar telefon tamirdeyken kullanmam için telefon verirler mi ?
daha da önemlisi garanti bitimine 20 gün kalmış falan deyip bir sorun çıkarabilirler mi ?

garanti dolum süresinin son gününde, dükkan kapanmasına 5 dakika kala verseniz dahi bunu soramaz, söyleyemez.


garanti süresi 1 gün bile kalsa o ürün garantiye girer. onda sıkıntı yaşamazsın. telefon için de yanılmıyorsam 20 iş günü tamamlanıp yapılmadıysa hala servisten talep etme hakkın var.


bu arada yazmayı unutmuşum.
benim 6-7 sene önce hiç kullanmadığım eski bir media playerim vardı. bozulmuştu bende kardeşime verdim, o da garantinin son haftası golda götürmüş bozuldu diye, yenisi olmayınca para iade etmişlerdi.
geçen sene de dell windows tabletim vardı 1,5 senelik, şarj aleti bozuldu, alet üretimden, satıştan kalkmış, paara iade edelim mi dediler, fikirlerini değiştirmeden evet dedim, yerine asus transformer almıştım.
