Buna benzer bir soru sorulmuş, ama bu biraz daha kapsamlı olacak, mazur görün.
Memleketteki (Bolu) sinemalarda bulunan 5-6 salın yaklaşık bir aydır Kurtlar Vadisi Gladio, Adını Sen Koy... istilası altında olduğundan hem film gibi film izleyeyim, hem de bunu fırsat bilip il sınırları dışına çıkayım diye, yarın sırf bu film için 2 buçuk saatlik yol tepip Ankara'ya gideceğim ama gelin görün ki işin içinden çıkamadım. Yarın müsait bir seansta izleyip geri dönmem gerekiyor ama daha seans seçip bilet almayı bırak, nerde izleyeceğimize bile karar veremedik.
Şimdi anlayabildiğim kadarıyla AnkaMall'da IMAX yok, hoş bundan bile emin olamadım. Kendi sitesinde sadece 35 mm ve XpanD gösterirken, başka bir sitede de IMAX gördüm sanki. Olmadığını göz önüne alırsak, (ilk defa bir filmi 3d izleyeceğim) Real d 3d mi yoksa XpanD versiyonunu mu seçmeliyim? Sözlükte Real 3d taraftarı birkaç entry okudum.
Çok pimpirikli gözüktüysem affola. Hani o kadar gideceğiz, para dökeceğiz, değsin bari diyorum. Ha bir de bu iki versiyon için de gözlük veriliyorsa işimize yaramasa bile hacılayabiliyor muyuz bu gözlükleri? Çok teşekkür ettim Pandoralılar.

 

cepa'da izledim ben, yalnız daha sonra yorumları okuyunca anladım ki tam olarak izleyememisim. o yuzden tavsiye etmicem cepayı. bunun dısında neresi olur bilemem. panora veya ankamall olabilir.

please keep in cool

imkan varsa imax, imax kopyası ist ta sadece.
gozluklerı hacılatmıyorlar. bendekini otoparkta teslim aldılar.

bryan fury

AnkaMall'a gideceğiz gibi geliyor. Bu arada ben sadece burda XpanD var, diğer salonlardaysa Real D 3d var zannediyordum ama mybilet hepsini XpanD başlığı altında gösteriyor... Ulan nasıl bir durum bu ya.
@please keep in cool: Sizin gözlüklerin akıbeti ne oldu?

sanat guresi

hacı ben su an avatar'dan geliyorum cepa'dan(xpand'dı).gozlukleri alıyorlar.bir de pek fark yok bunların arasında soyleyeyim hepsi 3 boyut iste.ama ankara da bir xpand bir de real d var.

şaman

hemen sinema cıkısında aldılar.

please keep in cool
1

mobil görünümden çık