Gençler Selam!

Annem çok ciddi bir ameliyat geçirecek ve benim boğazlarım çok ağrıyor. Hasta olmamam lazım ona geçmemesi açısından. Az evvel bal ve zencefil yedim fakat şu hastalık başlamadan yollayabileceğim bir yol var mı?

Yutkundukça iğneler batıyor!

 

Ben de aynı durumdayım. Sürekli sıcak bir şeyler iç. Dünden beri çay içmeyen ben, üç bardak çay, iki bardak sıcak çikolata içtim, şu an daha iyi ama burnum akmaya başladı. Bir de dinlenmek gerek. Yapacak bir işin yoksa uyu.

dissendium

yemeklerden sonra tuzlu su ile gargara yap. yatmadan önce de tekrarla.

sttc

Aynı durumdaydım, elma sirkesi, su ve soda karışımını sık sık gargara yaparak atlattım. Arada da Tantum Verde kullandım.

creepy

Çay iyidir, açık içip ya da limonla rengini açıp. Ben moskof gavuru gibi boğazlara inmeye çalışan bir alerjik burun akıntısını nane limon, çay, limonlu çay,karabiberli çay ile def ettim, boğaz kaygan, nemli ve sıcak kalınca tahribat azalıyor.

kargn

karışık bitki çayı, bal iksirine ek olarak yatmadan önce ve kahvaltıdan sonra 1 kapsül nurofen veya theraflu alıyorum. varsa antiseptik ağız spreyi, yoksa verilen tariflerdeki gargaraları uygulayarak sürece yardımcı olabilirsiniz. hastalığın aşamasına göre 3 gün içinde geçiyor genelde.

desdenova34

(bkz: umca)

vercingetorix

Sarımsak yutun. Bütün halinde 1 dişi hap gibi yutarsanız kokmaz. Hemen üstüne limon suyu için.
Ben sarımsağı yutamadım antibiyotik kullanmak zorunda kaldım:( ama ablam, annem hep böyle atlattılar.
Geçmiş olsun.

megalomaniac

sabah öğle akşam theraflu + sabahları bal

isimsiz uye
1

mobil görünümden çık