Dostlar merhaba

Yurtdışından telefon aldım, kaydı yapacak pasaport var. E-devlet ile işi çözmeye çalıştık ancak çözemedik çünkü kaydı yaptıracak arkadaşın pasaport türünü çözemedik. Havayolu firmasında çalışıyor, rengi bordo sanırsam.

Şu işi e-devlet ile nasıl çözüyoruz başından sonuna bilen biri anlatabilir mi acaba?

 

umama mahsus pasaport işte neyini çözemedin?

cekilmis gayfe

öncelikle şu ortamda gösterilebilecek en gereksiz tavrı sergilemişsin, tebrikler. denedik, olmadı. o yüzden soruyoruz, neyini anlamadın?

dream machine

yahu yeni çipli pasaport tüm tipler yazıyor. daha neyi seçecen allah aşkına?

cekilmis gayfe

dostum yeni değil işte bildiğin pasaport, anlıyor olsam buraya sormazdım. ukalalık etmek için bu mecrayı kullanıyorsan başka başlıkta ego kas lütfen. ya da uslubunu düzelt. iki seçenek de mümkün değilse yazma.

dream machine

kaç seçenek var? geçici pasaport seç o zaman. umuma mahsus pasaport yazıyor ilk cevapta da söyledim. eski tipler lacivertti, yeni çipliler bordo oldu.

cekilmis gayfe

arkadaşlar pasaport lacivert, e-devlet'e kodunu giriyoruz tanımlanmıyor. türünü falan da doğru seçtik, farketmedi. bu sebepten çözemedik sorunu.

dream machine
1

mobil görünümden çık