Ya da hayat enerjisi gitmiş ve hissizlesmiş birine nasıl yaklaşılır? Nasıl hayata döndürebilirim?




 

Hepimizin elde etmek istediği bir şey, ulaşmak istediği bir yer var. Onunkinin ne olduğunu biliyorsan onu sun ya da ucundan göstermeye bak. İnsan zihni bu gibi durumlarda en küçük umut tohmmunu çabucak filizlendirir.

kaportaci mahmut

bu işler kolay işler değil. sen ben gibi bilgisiz insanlar iyilik yaptığımızı sanarken genelde durumdan muzdarip kişileri daha kötü hale sokuyoruz.

profesyonel yardım alsın. yardım aldığı kişiyle sen de görüşebilirsin ona karşı tutumunun nasıl olması gerektiği ile alakalı.

knight of cydonia

valla nasıl yaklaşılır bilmiyorum ama nasıl yaklaşılmaz onu biliyorum. önceden planladığın konuşmaları yapma. hatta hiç konuşma yapma. ondan çok daha zeki değilsindir, o da sevmeye çalışmıştır hayatı mazoşist değilse. bence onun en hoşuna giden şey onu anlaman, benzer acıları yaşadığını/yaşıyor olduğunu göstermen olur

isimsiz uye

editleyemedim, son dediğimi gerçekten yaşadıysan yap. samimiyetsiz tavır çok daha kötü hissettirebilir

isimsiz uye

Sevmek/sevilmek bunun ilacı. Onun varlığından dolayı mutlu olduğunuzu gösterin.
Çok üstüne gitme +1
Zor +1

dahayeniymis

ne güzel insanın çevresinde onu mutlu etmek için uğraşan birirlerinin olması :) üstelik muhtemelen o insan mutsuz olmayı "tercih" etmesine rağmen.

ama eğer sabır taşı değilsen bir noktadan sonra "eeeh yeter be! sanki bi senin derdin var amk. sabah kalkıyorsun depresif akşam yatıyorsun gene depresif. valla allah başına öyle bir dert verir ki bu günlerini ararsın. git duş al silkelen ve kendine gel adamı hasta etme" cümlelerini sarf edebilirsin.

şanslıysan, karşındaki kişi bu güne kadar senden "tatlım üzülme bak hayat ne güzel çiçekler böcekler falan, hadi gel sahilde bir yürüyüşe çıkalım istemez misin? hı?" cümlelerini duyup kulak asmamaya alışmışken, bu şiddet içerikli sözlerle mini bir şok geçirip kendine gelebilir.

arkadaşın sorunu gerçekten çok ciddiyse beni kaale alma tabi.

kolaylıklar.

istanbul kanatlarimin altinda

bireysel çabalar genelde işe yaramaz, bunun çok normal bir ve günlük bir şey olduğuna ikna ederek (ki gerçekten öyle!) profesyonel yardım almasına ön ayak olun.

freya
1

mobil görünümden çık