Hiçbir yerde çalışmayan, emekli/öğrenci de olmayan kişi, davetiyeyle İsveç'e gitmek istiyor.

Nasıl yapalım? Ne evrak verelim? Çıkar mı?


 

3-5 tane evi var mı?

cekilmis gayfe

@cekilmis gayfe

tapu mu koyuyoruz öyle bi durumda?

innatedesire

Isvec'e kacmayacagini garanti etmeniz lazim. Malvarligi yoksa bu durumda cok zor.

Bir de bu kisinin elbet bir yerden geliri vardir, ac ve evsiz oldugunu dusunmuyorum. O gelirini gostersin

kuehles blondes

evet evi varsa alabilir. yoksa imkansıza yakın vize alması

cekilmis gayfe

Gidebilme ihtimalin ve banka hesap cüzdanının doluluğu doğru orantılı. Ben aynı durumdayken Londraya gittim. 5 günde vizem çıktı.

andy kaufman

@kuehles blondes

kendi birikmiş parası dışında düzenli geliri yok. aileyle yaşıyorsa ailesinin geliri/mal varlığı gösterilebilir mi örneğin?

innatedesire

Ne kadar dolgun banka hesabi, o kadar iyi.
Ailesi sponsor olacaksa gosterebilir tabi tum mal varligi ve gelirini ailesinin. Ogrencilerde oyle oluyor ama atiyorum kisi 40 yasindaysa bunu kabul ederler mi bilmiyorum.

Ama davetiye bence direkt geri teper, hem ustune bir sey yok, calismiyor etmiyor, hem de isvecte ona davetiye verecek tanidigi var. cok supheli.

kuehles blondes

40 yastan kasit da, hani kazik kadar adam olmus bi baltaya sap olamamis a ornek vermek icindi tabi, yoksa yas siniri filan yok ailenin sponsor olmasinda bildigim kadariyla.

kuehles blondes

Ornek vermek gerekirse italya benzer durumda vize vermiyor. Bi de cogu durumda davetiye daha negatif etki yapabiliyor. Ozellikle akraba falan olunca hims bu da yerlescek kesin gozuyle direk reddedebilirler.

fosforlu cevriye
1

mobil görünümden çık