Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Fazla iyimser geliyorlar bana. Var mıdır burda bu tip abilerimiz? Duyuruda napsınlar diye düşünüyorum ben. Pratisyen hekim belki olabilir ama diğerleri bilemedim.




 

Tanıdığın tanıdığı. Ben buradan bir avukat bulmuştum mesela. Kendisi değil başkası önermişti. 2008den beri görüşürüz. Bir davama bakmıştı ve kazanmıştk filan

füt

bence sormaktan bir şey kaybetmezler ben olsam bende sorardım,
çok enteresan işler yapan insanlar var burada.

basond

Birçok insan mesleğini söylemiyor. İngilizce için bir WhatsApp grubu kurduğumda farklı meslekleri olan bir sürü insan tanımıştım buradan. Her şey mümkün. Hatta bazen sorularıma mesajla yanıt alırım. Bazıları tartışmaya girmemek için bildiği şeyleri soru altında söylemiyor. Özel mesajla çok yanıt aldım.

dissendium

Dissendium +1 çoğu kişi tartismaya girmemek için cevap vermiyor. Ben de iyi bildigim konularla ilgili genelde yorum yapmam mesela, gunluk konularla ilgili cevap veririm zira karsinda bilmedigi halde bildigini iddia eden insan olunca anlatmak cok zor oluyor. farklı meslek gruplarından bildiğim insanlar var burda; cerrah olan da vardır belki, bilemeyiz.

fraise

avukat, doktor ve psikolog var. sap uzmanı da var :)

g7mor
1

mobil görünümden çık