[ev]
(2) 

Gebze

cemallamec #1140743
Selam gençler, Gebze'de kiralar ne kadar? Hayat ekonomik açıdan nasıl? İnsanları yobaz mıdır? Sizce Gebze'ye yerleşmek iyi bir fikir midir? Yakın çevre yerler de olabilir: çayırova filan.




 

Selamlar,

Yaklasik 1 sene once tasindim. Mutlukent tarafinda oturuyorum. Sahibinden bakarbilirsin ilanlara kiralar degisken. Hayatistanbuldan farkli degil ekonomik olarak fakat sosyal olarak tabi cok geride. Araban varsa bu ihtiyac icin istanbula sik gidiliyor.

Insanlari yobaz genel olarak tutucu.

Bence bu taraflarda calisiyorsan gayet mantikli tasinmak. Cayirova veya gebze merkez yerine en iyi alternatif sanirim yine yeni mahalle - mutlukent.

mert adam

Araba varsa yaşanabilir. Ancak kira konusunu iyi araştırmak gerek. Geçen yıl üstün körü baktığımda Tuzla ile hemen hemen aynıydı kiralar. Şu anki durumu bilmiyorum. Ancak oturulabilecek, çok tercih edilen yerler az olduğundan Gebze'deki ev sahipleri fiyat konusunda çıldırmış olabilir. Mutlukent'teki ev sahibi de biliyor böyle bir soruda kendi mahallesinin önerileceğini. 2 sokak öteden 200 lira daha fazla istiyor. Yaşam tarzı aynı, ev tipleri aynı. Yeme-içme falan zaten aynı.

Öncelikle Tuzla veya Kurtköy'ü araştırmak lazım. Hele araba yoksa Gebze'yi hiç düşünmeyin. Bazen Gebze Center'da sinemaya gidiyorum. 9-10 gibi in cin top oynuyor. Gündüz de garip garip tipler.

nickini vermek istemeyen uye
1

mobil görünümden çık