
prima premium care.
bir de komili denedim ve çok memnun kaldim. hic pişik vb olmadolmadı. ama komili prizmadan az kapasite olarak. onu dikkate alın. daha sık değiştirmek gerekiyor. ama emicilik falan iyi


mobil edit:komili denedim derken; 3 paketi bitiriyorum su an.
gece yatarken premium çare gün içinde komili kullanıyorum.


bizim kız da paso pişik. beyaz olanına başladık dün (prima premium care). bakalım nolcak.


Doğduğundan beri premium care kullanıyoruz. Hb, ebebek kovalayınca toplu alımda aktif bebekten bile ucuza geliyor.
Islak mendil olarak uni ve prima hassas bebek öneririm.


firmaya bu durumu bildirdiniz mi? çünkü bildiğim kadarıyla hatalı üretim olmuş belli bir kısmında bezlerin. bildirin, müşteri hizmetleri size en azından bir iki paket yollasın.


prima premium kullandığımızda gece kaçırma yaptığı için başka marka aramasında molfix'i bulduk ve gayet memnunuz. Ancak gece gündüz sürekli kullanılırsa pişik yapmakta. gündüz prima gece molfix'i deneyin bir isterseniz.


Biz prima premium ile başlamıştık ama 2 numaraya geçince pişik yapmaya başladı. 2 numaranın iç yüzeyi öncekiler gibi ipeksi değildi daha kalitesizdi.
Biz de Huggies'e geçtik, memnunuz. Pişik sızdırma vs. sorunumuz yok.


Firmaya email attım, bezleri Hepsiburada'dan 2 koli olarak almıştım onlara da hatalı ürün şeklinde bildirdim ama sonuç yok. Bu adamlar emici kanallar diye bir şey çıkarmış ve ürünleri değiştirmiş yani üretim hatası değil ürünün yenilenmesi ile ilgili bir sorun var. Zaten facebook sayfaları ve şikayetvar.com şikayetlerle dolmuş taşmış. Halen kullanıp memnun olanlar büyük ihtimal eski seri ürünü kullanıyor.
Hatta şikayetlerde Premium Care'in de değiştiği ve onun da bozduğunu söylüyorlar. Ayrıca Premium Care aşırı pahalı diğer markalara göre, güzelim ürünün kalitesini değiştirip beni daha pahalı ürüne yönlendirerek amaçlarına ulaşmalarını istemiyorum. Her şekilde başka markaya geçeceğim.


canbebe iyiydi. tek handikapı emici zımbırtısı ön tarafta. kaka yaptı mı arkadan sızdırabiliyor hemen değiştirilmezse
edit: molfix pişik yaptı, huggies sızdırma yapmıştı 2-3 aylıkken. o günden beri sadece aktif bebek (mavi olanlar) kullanıyoduk. eve epey bi stoklamıştım, onlar henüz bitmedi ama komşumdan da sızdırma durumunu duydum


Huggies candır.!! Primadaki o plastik yapay koku bile almamak için yeter
