kime ne değil mi? azcık profesyonel olmalı? önce insanlık falan.

yoksa ülkede nasıl mutlu olalım. değil mi?

yanında derken altında diye açayım.

var mı zorluğu? yoksa kimse kimseye karışmıyor mu?


edit: siyasi görüşün sohbet konusu olacağını sanmıyorum. diş polikliniği. hekimiz.

 

yerine ve kişiye göre değişir. küçük işletmelerde, yöneticinin kişiliğine göre sorun olabilir. zaten büyük bir firmada böyle şeylerin pek bahsi olmaz diye düşünüyorum. mesela arkadaşım 5 kişilik bi yerde çalışıyor. patronları çok kemalist bir kadın ve sürekli akp'den şikayet ediyor. çalışanlardan biri de epey akp'li. sessiz kalmak zorunda kalıyor. yani böyle bi ortam olursa sesinizi çıkaramazsınız. görmezden gelebilirim derseniz problem yok.

nathanieltroy

sürekli siyaset filan mı konuşuyorsunuz? konuşuyorsanız neden konuşuyosunuz?

bizde alakasız görüşte olan insanlar var. gereksiz konuşmaya girmiyoruz hiç tartışma çıkmasın diye.

elorelia

Işe gore degisir. Ben 2 gün icinde ayrilmistim oyle bir durumda kalip. Meslegim geregi olmazdi cunku. Siz ne iş yapacaksiniz onunla alakali biraz.yani siyasi görüşle yapacaginiz iş arasinda baglanti var mi yok mu ona gore.

aquarium

kim olduğuna nasıl davrandığına bağlı 2007 2008 yılında çalıştığım işyerinde patron bir siyasi partinin il yönetiminde idi. Arabasına seçim zamanlarında bayrak yapıştıran tiplerden. Tamamen zıt siyasi görüşteydik. Yani şöyle söyleyeyim ben patron o eleman olsadaydı ben şutlardım. (sırf siyasi görüşünden) ofise gelen müşteri haricindeki misafirler bile hep siyasi çevresi idi.hiç sıkıntı çekmedim.

dunyatuhaf

bazı yerlerde çalışanlar kendi içinde cemaat, dergah yapısı oluşumuna kadar vardırıyor işi.
bu türlerle değil de, kişisel görüşleri farklı olan insanlarla bir arada yaşamak zaten çağdaşlığın gerektirdiği bir davranış.

kfk

Sıkıntı olmaz.

arnold schwarzeneger

Kimse isyerinde siyasi muhabbetlere girmiyorsa bir sorun olmaz, profesyonel olmak lazim evet.
Bizimkilerle ayni kulvarda goruslere sahip oldugumuz icin biz konusuyoruz:)

stavro

bu kişiye göre değişir bence. yani saygılı olmakla alakalı. ama ülke insanında bu yok maalesef. ama ılımlı biri değilse siyaset konuşmasanız da illa ki bir yerde çatışma olabilir.

tute
1

mobil görünümden çık