Yıllardır içimde artan bir ölme isteği var. Her sabah bu hisse kaldığım yerden devam ediyorum. Ama bir yandan da tiroid rahatsızlığım var ilaç kullanıyorum. Bu nasıl bir çelişki lan? Ulan yine sabah aynı şey olucak. Soruya gelicek olursak soru yok cevabı biliyorum zaten. Ama illa soru istiyorsanız 2+2=?




 

merak etme ölecez zaten. çok da acele etmeye gerek görmüyorum.

cekilmis gayfe

soru çok güzel olduğu için cevap veriyorum: yani bi yandan soru yok diyosun, bi yandan cevabı biliyorum diyosun. cevap olması için soru olması şart, soru yoksa cevap da olamaz, dolayısıyla cevabı bilemessin, yani bi mallık var ama geri zekalı ağır kaçar.

bbhkeydefe

bunlar hep yaşama içgüdüsünden.

yuvarlanantencereninkapagi

eksiduyu.ru

fragile lady

ilaç kullanıyorsun çünkü ölmek istemiyorsun. ölmek istediğini düşünüyorsun çünkü depresyondasın.

spor yapmak insanı mutlu ediyor. psikolojik değil, mekanik bir şey biyolojiyle alakalı. hiçbir şey yapamıyorsan bile hızlı yürümeye alıştır ya da evde kendi kendine tempolu,aralıksız dans et. 1 ay kadar her gün hareket et, değişimi göreceksin. hareket etmek, nefes almak kendini iyi hissettirecek biyolojik bir bug.

cikis yolu

Beş yapar arkadaşlar. İki iki daha beş. Bunu unutmayın. Hep dört diyorlar, hata yapıyorlar. Dördün bi kere iki tane ikiden oluşma gibi bi ihtimali yok, mecali de yok. Dört tembeldir, ikilere bırakılmayacak derecede zevk düşkünüdür. Beş her zaman ikiler için sığınılacak bir liman gibidir, bazen omzunda ağlacak bir meriçtir, bazen havalı bir taylandır, boradır.
Dördü tanımayanlar içinde hep iki tane iki ararlar ama yanıldıklarında önlerinde ufak ama hızla büyüyen bir karadelik oluşmuştur bile.

bigbadabum

kafalar pırıl pırıl

isimsiz uye

4 olması lazım, emin olamadım ama

sinekvalesi

Ölmeyi hiçbirimiz istemiyoruz aslında, sadece mevcuttaki durumumuzdan memnun değiliz. Sorumluluklardan kaçamıyoruz, hayallerden uzaklaşıyoruz ve hiç kıramadığımız bir döngüye girerek ortadan kaybolmayı, yitip gitmeyi diliyoruz. Ölmek kısa yollu bir kaçış isteği betimlemesi sadece. Esas olan istek burada kaçmak.

Sulfoxaflor
1

mobil görünümden çık