avea'sı olanlar bilir. son zamanlarda turkcell'den avea hatlı telefonlara mesaj gelmeye başladı ara sıra. bugün bunu konuşurken bir kısmımız bunun turkcell'in gurursuzluğu bir kısmımız da avea'nın gurursuzluğu dedik. ve evet gurursuzluk lafını kullandık hep ki bunu da eziklik yerine kullandık herhalde, neyse. sizce hangisinin gurursuzluğu? evet anlamsız bi muhabbet aslında ama sıkılmak diye bişey de var. bu arada ben o mesjları hiç okumadım. içeriğini bilmiyorum da işte turkcell'in avea kullanıcılarını kendi tarafına çekmek amaçlı bişeyi tabii.




 

Aynı şey Turkcell'deyken avea'dan geliyordu. Rekabet kurulu yasakladı bu girişimleri. Şimdi kaçak olarak bireysel firmalar yapıyorlar. Bana her gün "bizim operatöre gelin" ya da "tarifenizden memnun musunuz" tarzı telefonlar geliyor. Bu bir gurursuzluktan öte çirkefliğe girmeye başladı artık. Bazı operatörlerin bazı operatörlerin baz istasyonlarını meşgul ederek erişime engellediğini de gördük ülkecek.

Rekabetin de bir haddi vardı eskiden. Eskiler güzeldi eskiler.

ataturkiye

avea kullanıyoruma ma bana bir şey gelmedi ? :/ tükçel de kullanıyorum onda da bir şey yok :/

cedric

"zafere(paraya) giden yolda her şey mübahtır" diye düşündükleri için, umurlarında bile değildir bence gurursuz gözükmeleri :) gerçi mesaj gelen hattın gsm şirketi için kötü bir marka imajı oluşuyor ama çoğu kişi bunu atan gsm şirketinin reklamı olarak düşünüyor. insanlar tarafından diğer şirketin gurursuzluğu değil de mesajı atan şirketin reklam stratejisi düşünülüyor bence..

guro1907

bence de bu durumda hoşnutsuz hava turkcell'de oluşuyor ama avea da adam olsun engellesin turkcell'den gelen mesajları şeklinde yaklaşanlar da var mesela.

tepedeki psychedelic adam

bana aynı gün içinde turkcell hattıma avedan, avea hattıma da turkcellden mesaj gelmişti. işte o an gerçekten tırstım, acaba deliriyor muyum diye..

sonra sakinleştim.

bence aveanın yaptığı ayıp ayrıca, rockçuysam beni u2 izlemeye gönderebilirlermiş, sıkıyosa iron maiden'ı getirsinler!

ben de çok sıkıldım.

iki taraf da beceriksiz ayrıca.
ve hatta bi ara turkcelli aveaya, aveayı turkcelle taşımayı düşündüm, kampanyalar baya iyi gibiydi, sonra üşendim tabi yapmadım öyle bi şey.

iyi bayramlar hepinize.

damlanin
1

mobil görünümden çık