Bi ayakkabı aldım, yıkama gafletinde bulundum. Sonra naptıysam olmadı, ayağımı kokutuyor. Ama nası desem böyle ağır bi koku değil, tatlı bir koku sanki. Çoraplarımı koklayasım geliyor hep. Çıkarıp koklamıyorum da otururken filan hoş geliyor. Ayak kokunuzdan veya vucudunuzdaki baska bir kötü kokudan hoslandıgınız oldu mu?




 

hayır .

yeni bir fetiş aracı edindik artık :)

1adam

ben bi şey okumuştum da bunun bilimsel dayanağı vardı, başkalarından gelse tiksineceğimiz kokular kendi vücudumuzdan çıkınca sevebiliyormuşuz. bulabilirsem link atarım.

video imiş: www.youtube.com

signore

olsa da söylemem ashjsgdsajk (bkz: zevk alınan ufak sapıklıklar)

Ufuk

çok az şeyden midem bulanır şu hayatta, bu duyuru ve içeriği de bunlardan biri.

hayır, kendimden bile nefret ediyorum öyle bir şey hissedersem. kaldı ki karşı taraftan da soğuyorum bu hallerde.

m e b

ter.

yuvarlanantencereninkapagi

Bildiğin ayak kokusu ya kimyasal filan değil:) off süper bişi bu:d

basubadelmevt

bana olmadı öyle bir şey ama çok imkansız gelmedi. bira, ekmek mayası, yoğurt peynir gibi şeylerin kokusunun zaman zaman çekici gelmesi ile aynı sebepten olabilir. bir çok insan iyi bakterilerce mayalanmış / fermente olmuş şeylere içgüdüsel bir ilgi duyuyor, bunları yeyip içmenin kendi mikro faunasını düzenlemeye yardımcı olabileceğini hissettiğinden. ayağınızda üreyen bakterilerin özel bir karışımı sizde böyle bir etki bırakmış olabilir. kaliteli bi peynir alıp yiyin :)

kaichi

düşüncesi bile iğrenç

mobydick

kendimi bildim bileli ağır ayak fetişistiyim ama kokusunu sevmem. yani kokusuna bayılan adam da var mesela ama ben sevmiyorum, kendi ayağımın kokusunu da sevmem. kokuyosa yıkarım eşşoleşşeği. olmaz öyle şey. ayıb.

der meister
1

mobil görünümden çık