el yapımı hede satışı için (türkiye içi) önerebileceğiniz bir online mağaza oluşturma sitesi var mıdır?

instagram üzerinden mağaza açmayı düşünmüştüm ama hem sayfanın kişiselleştirilmesi mümkün olmayacak, hem de milletle fazla haşır neşir olmak istemiyorum (kendilerini güvende hissetmeleri adına).

not: gittigidiyor, sahibinden vs. yerine direkt kendi mağazamızı açabileceğimiz bir sistem olursa şükela olur.

 

Bunun icin site alman ve e ticaret scripti kurman lazım.

kvlknctk

sanalpazar belki

kobuzchu kiz

En bilindik kullanildik yerler senin soylediklerin. Onun harici n11 ve hb gibi yerlerde dukkan aciliyor ancak belirli kriterler ve aidatlar var.

Kendi sistemimi olusturuyum dersen hazir paketler var. Onlardan dusunebilirsin ama ilk etap guvenilirligi konusunda ciddi sorun yasarsin tuketiciyle. Kvlknctk'nin dedigi gibi webmaster ile daha pro seviyelerde olusum gerceklestirebilirsin.


Kendi dusuncem ise; bu konu uzerinde calisacak, emek harcayacak, belirli bir seviyede ortalama gelir elde edecek ve minimum seviyede yatirim yapma niyetindeyseniz ilk olarak hazir paketli sitelerde kurup instagram, facebook, twitter vb. platformlarda hesap acarak satisa baslamaniz olacaktir.

Kendinize ve sattiginiz urune guveniyorsaniz dedigim gibi yapin. Ailede ya da etrafinizda calismayan veya ogrenci varsa alin ona 300-500'luk telefon. Harcligini da verin karnini da doyurun, o sizin satis kanallarinizi surekli kontrol etsin ve belirli zaman araliklarinda paylasim yapsin. Kendi cihazinizda da oturum acarsiniz ve her seyi anlik kontrol edebilirsiniz. Etrafta biri yoksa da home office calisacak birini cok rahat bulursunuz. Maas verirsiniz oyle cok ucuk olmayan tutarlarda.


E-ticaret sitesi olusturmak, reklam organizasyonu gerceklestirmek, siteye musteri cekmek, gelen musteriye urun satmak, satin al ekranindan sonraki zaman diliminde hizmet etmek falan ciddi surec ve emek ister.

Ya ulkemizdeki yukarida da belirtilen gibi ticaret sitelerinde satis yapin ya da dedigim gibi bi' sistem olusturun.
Yatirim maaliyeti sorun degil, nasilsa is patlar diye dusunuyorsaniz da vizyonu arşa varabilecegini dusundugunuz bi' webmaster'a site yaptirin. Gerisi kismet. :)

isott

etsy

sayns

Shopify. Fakat sanildigi kadar ucuz degil sanki. Ayrica paypalin de gitmesiyle sahis sirketi olmadan kredi kartiyla odeme alma sansiniz yok orda.

klar
1

mobil görünümden çık