soru başlıkta. bulduğum siteler recover yapılacak her şeyi tarayıp iclouddan buluyor, sonra ücret isteyip free trialı kullandırtmıyor.




 

Recoveryden maksadin ne?itunes yeterli degil mi?

duptıs

itunesla yedekleme hiç yapmadım, he şeyi icloudla yedeklemiştim ama bulduğum siteler ücretsiz geri yükletmiyor

martini girl

Restore from icloud diye secenek var ki?

Hicbir ucuncu parti programa-siteye gerek yok.

kuehles blondes

Tam ne yapmak istedigini yaz ona gore yapman gerekeni yazalim.icloudtaki bilgileri telefonuna yuklemek istiyorsan telefonu bastan kurarsan hepsini yukleyerek gelecek.en basit kafa karistirmayan yolu bu.

duptıs

şöyle anlatayım, telefon kendi kendini resetledi ve hello/hola/merhaba... yazıları çıktı. iclouddan yedeklemeyi seçemedim çünkü icloud yedeklemesi için wirelessın olması şarttı ve benim uzun süre wireless kullanma şansım olmayacağı için yedeklemeden telefonu açtım. şimdi eski dosyalarıma ulaşmak istiyorum.

martini girl

Restore from icloud without wifi taramasinda gelen netice soyle

If you don't have access to wifi, you can choose Use Cellular but keep in mind, only some things in your iCloud backup will be restored without wifi. Others won't be triggered until you're on wifi. Or you can choose to restore from an iTunes backup if you have access to one.Sep 14, 2014

Yaninizda baska birisi varsa onun telefonundan interneti hotspot yapip alabilirsiniz.baskasinin netini somurmeyeyim derseniz.gecici sure sizin simkartinizi takip wifi hotspot yaparsiniz.restorenizi simcardsiz bitirip sonra hattinizi takarsiniz.

duptıs
1

mobil görünümden çık