Herkese merhaba,
Erkeğim çok şeyi denememe rağmen ciddi kepek sorunum var. 2 günde bir kafamı yıkamama rağmen 2. gün kaşımda bile kepek oluyor. Değişimli olarak bebek şampuanı ve ketoral diye bir şampuan kullanıyordum şimdi head & shoulders ve bebek şampuanı kullanıyorum ama çözemedim. Bu sorunu çözen varsa nasıl çözdü söyleyebilir mi?



 

L'oreal Elseve kullanıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri hiç yok. Yıkama biçimiyle de ilgili. Su çok sıcak ya da çok soğuk olmamalı. Durulama iyi yapılmalı.

dissendium

Sacini yikadiktan sonra yarim bardaga yakin sirke bi iki bardak su karistir sacina dok . Sonra kokmuyo merak etme.

oyokbuyoknevar

Senden daha beter durumda olan ben 1 aydir clear man mentollu kullaniyorum ne kepek kaldi ne baska bisey

England

pantene kepeğe karşı etkili işe yaradı bende.

supermatik

h&s kullanıyorum ve sıfır kepek. Tabi herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
Ancak, sende seboreik dermatit olabilir. Cilt doktoruna görünmeni tavsiye ederim.

gkn

sadece head&shoulders kullanıyorum. bırakırsam kepek oluyor ama kullanırken sıkıntı yok.

zoghurt

Cilt doktoruna gitmiştim bana ketoral diye bir şampuan ve bebe şampuanı dönüşümlü demişti. Çok işe yaramayınca h&s falan denedim ama aynı. Demek ki normal bünyelerde sadece iyi şampuanı düzenli kullanmak etkili oluyor. Durulama olayına biraz daha dikkat edeyim olmadı başka şampuan denerim.Teşekkürler.

amusan

doktora gitmiştim momecon + ketoral vermişti işe yarıyor ancak kepek sorunu zamanla yeniden çıkabiliyor. Strese bağlı olarak ya da saçın kullandığınız şampuana alışmasıyla ilgili.

cool pich

ben de var bu aralar, çok sıcak duş alıyorum ondan oluyor. eğer çok arttıysa head and shoulder mentollu mu naneli mi ne vardı onu al. cidden serinletiyor, kepeği de önlüyor.

bi de haftada 5 gün duş al işte az biraz kepek de olsun. ben öyle yapıyorum.

it could be wrong

saç dipleri kuru kalınca kepek oluyor.
o yüzden sıcak su ile yıkamayı bıraktım. sıcak duş alıyorum, saçı yıkarken ılığa getirip öyle yıkıyorum. bir de şampuanın içine zeytinyağı döküyorum biraz. kullanmadan önce çalkalayıp öyle kullanıyorum. sonuç=kepeksiz saçlar.

kamile necaset

Çözüm doğada var. Arkadaşın dediği gibi sirkeli su. Üstelik saça inanılmaz parlaklık katıyor.

dessy

cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim. duruma göre sadece şampuan değil duruma göre başka önlemler de alınabilir (sebaroik egzemaya bağlı).

mangalyus
1

mobil görünümden çık