mat açık yeşil renkli 5 adet oda kapısını beyaz renge boyamaya kalkışayım mı? kaç kutu boya gider ve nasıl boya kullanmalıyım sizce?




 

4 kapi boyadim. once,kollarini soktum menteseleri kagit bantla boyanmasin diye bantladim. sonra balkon'da tek tek zimparalayip uygun rulo ve firca ile boyaadim( elektrikli zimpara varsa daha kolay olur).

2 kutu polisan'in kapi boyasi harcadim.www.polisan.com.tr boyadigim kapilar acik renk oldugu icin kapinin ahsabina kadar zimpara yapmadim ve 2 kat kapatti.

1917

şuan yaptıgım şey

öncelikle zımpara > astar boya > zımpara ince > ve son kat boya

su bazlı yağlı boya kullanabilirsin amerikan kapı ise panel kapı boyası diye özel boya var. kolay gelsin

Fritz-X

hocam güzel bir şekilde ahşaba, metale, plastiğe yapışan kağıtlar var. eğer kapınız fazla oymalı kakmalı değil de sade düz bir kapıysa deneyebilirsiniz.

qobel
1

mobil görünümden çık