[q]
(8) 

dolar alışveriş

allanpoe #1131805
961 dolarlık bi alışveriş için iş bankası kredi kartı benden ne kadar para çeker? kurları nedir ya. kimse düzgün bi cevap vermedi arayıp sordum




 

bugün yaptığın bir alışverişse 2979 lira gibi bir miktar çekecek, çokmuş :(

evde liyakat kalmamis

bankanizla gorusun. dolar cinsinden yaptiginiz alisverisi bankaya yine siz dolar cinsinden odemek istediginizi soyleyin. boylece banka kur farklariyla isiniz olmaz.

idexo

guncel gise dolar satis kurundan ceviriyor.
kesin bilgi RT.

jedilance

şimdi bilmeden ortalığı bulandırmış olmayayım ama visa ve mastercard'a göre değişiyor olabilir bu durum. mastercard için şunu deneyin.

www.mastercard.us

edit: şu da visa

www.visaeurope.com


bank fee banka komisyon almıyorlarsa sıfırdır herhalde.

kaichi

2979'dan daha fazla çekeceğini düşünüyorum. iş bankası güncel kur listesine bakarsanız yanılırsınız.

burya

illa kaniti bulduracaksiniz:

www.isbank.com.tr

"Bunun yanında; VISA Klasik Yurtiçi-Yurtdışı ve MasterCard kredi kartlarımızla yurtdışında yapılan harcamalar ise işlemin karta borç kaydedildiği günden bir gün önce geçerli olan gişe döviz satış kapanış kurundan TL’ye çevrilerek hesabınıza borç kaydedilmektedir. "

3031 TL ediyor iste.

jedilance

iş bankası güncel kurdan ediyorsa ne güzel. ben halkbank ve akbank kullandım şu ana kadar. kesinlikle güncel kurdan fazla çıkıyordu hesap. amazon gibi siteler kendileri de bir dönüşüm ücreti uyguluyor sanırım.

burya

tekrar etmek istiyorum: bankanizla gorusup siz kendiniz dolar olarak odemek istediginizi soyleyin. size ayni kartiniz icin bir de dolar ekstresi cikarirlar hesap kesim tarihinde. siz de istediginiz yerden dolar alip odeyebilirsiniz boylece.

idexo
1

mobil görünümden çık