
Utangaç olmuyorum da resmen halim tavrım değişiyor. Dengesiz dengesiz hareketler yapıyorum, çok iddialı sonradan utanacağım laflar falan ediyorum. Allahım rezillik. Çok yapay oluyorum ben nedense, çaktırmamak adına saçma sapan davranmaya mı başlıyorum nedir. Valla geçmiş deneyimleri düşündükçe utandım şimdi.
Kız anlamış mıdır sorusuna gelince, kızın algı yetisiyle alakalı. Büyük ihtimalle bu adamda bi haller var ama demiş net anlam verememiştir.


kişinin hareketlerine ve kizin algısına bağlı. eğer dediğin gibi baya belirginse anlar herhalde.
tam bir gerizekali oluyorum. hep sonradan utanacagim şeyler soyluyorum- yapıyorum :D aşırı utandigim ve kastigim icin genelde kacinirim o kişiden ne saçma :/


Evet "gerçekten" hoşlanınca öyle oluyor. Az hoşlandığım zaman hiç sallamıyorum. Anlamıştır.


Kız çocugun ondan hoslandıgını anlamamıstır. Bir durum var ama niye garip davranıyor demiştir. Utangaç olunabilir belki ama olmamaya calısmak lazım. Net olması gerekiyor erkek tarafının


ha bi de arkadaş normalde hiç utangaç değil, diğer kızlarla iletişimi de gayet iyi. Elde olan şeyler değil o anki tavırlar. Peki çocuk napsın? çocuk dediğim de 32-33 yaşında adam


kadınların yegane olayı özgüveni yüksek erkeklerden hoşlanması. hiç bir şey yapamıyorsa rol yapması lazım. kız onu öyle ezik ezik gördükçe hem hoşlanıyorsa bile soğuyodur, hem de içten içe gülüyodur. kız tanıdıksa bir bakın bakalım çevresine anlatmış mı "x" benden hoşlanıyo ya gerizekalı mıdır nedir?" demiş mi.


15 yaşındayken oluyordu.
