Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. Şu forza oyununu ilk çıktığından beridir merak etmişimdir, istemişimdir. Görseller de güzel görünüyor. Oturup youtubedan falan oyun videolarını incelemerini izlerim sık sık. Sorum şu ki; sadece forza oyunu için Xbox alınır mı. Oyun gaming vidolarında ki gibi kaliteli mi. Videolarını izlerken alığım keyfi oynarken de alırmıyım. İçimizde olup ta oynayanlar yorumlarını, deneyimlerini paylaşablir mi. Ya da izmit'te Xbox salonu var mı bildiğiniz. Gidip oynayabileceğim, test edebileceğim ve ya kiralayabileceğim. Oyun sonrasında ki izlenimlerime göre alıp almamak konusunda karar vermemde yardımcı olması açısından. Direk alıp ta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Ya da bir alternatif bu oyunu bir şekilde pcde oynama şansımız yok mu hiç???



 

Medimarkt varsa şehrinizde orada vardır. Ben dün benim şehrimde oynayanları gördüm. Konsol oyunu olmasına rağmen çok hoş gözüküyordu doğa görüntüleri. Bilgisayarda daha da iyidir

glamdr1ng

hoop dur orada!
eski bir "forza motorsport 6" pc'ye geldi, hem de bedava!
www.microsoft.com

ek olarak yeni çıkacak/çıkan Forza Horizon 3 de hem xbox hem pc için satılacak. Microsoft artık windows/xbox'ı aynı şey sayıp bi lisans aldığında ikisinde de oynayabilir hale getiriyor oyunları. En azından kendi yaptıklarını galiba.
teknoseyir.com

rodriguez2

@rodriguez2 ona baktım da onun için de yine xbox gerekiyordu galiba ya. Direk olmuyordu öyle birşeyler okumuştum. Haberleri görünce sevinmiştim hatta.Keşke olsa.

tayfun27
1

mobil görünümden çık