Öğretmen atamaları için tercih yapmaktayım da, şu ilçeler hakkında fikriniz varsa şükela olur:

Yozgat: Şefaatli, Akdağmadeni, Boğazlıyan, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent.

Çorum: Bayat, Kargı, Oğuzlar.

Kahramanmaraş: Afşin, Çağlıyancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun.

Bunların dışında Malatya (Battalgazi), Konya (Hadim, Yunak), Tokat (Zile), Bolu (Seben), Kayseri (Pınarbaşı, Sarız), Amasya (Hamamözü), Kırşehir (Akçakent), Samsun (Asarcık, Salıpazarı, Vezirköprü) hakkında bilgi sahibi olanlardan da yorum beklemekteyim.

Yukarıdaki ilçeler hakkında hiçbir fikrim olmadığı için söyleyecekleriniz tercih sıramı direkt etkileyecektir :) Şehir merkezine uzaklık, kiraların pahalılığı gibi durumları göz önünde bulundurmanız önemle rica olunur. Esen kalınız...

 

boğazlıyan biraz kurak, camur ve tozlu. en son su sıkıntısı cekiyordu. yozgat merkeze epey uzak. kayseriye cok yakın. 1 saat kadar. kiralar eu, $ uzerindendir.

akdağmadeni, yesillik fln nezih bi yer. il merkezine uzak.

zile, gayet guzel bi yer. kiralar 100-500 fln arasında. il merkezine yakın. alevi mahallesi diye bi gettomsu yeri var.

bryan fury

benim top 5 listem;
1- Battalgazi
2- Elbistan
3- Vezirköprü
4- Afşin
5- Zile

hasanikisalakosmandört

Diğerleri hakkında bilgim yok ancak Battalgazi, Malatya'ya 15 km mesafede, bir mahalle yakınlığında, kayısı bahçeleriyle dolu küçük bir ilçedir. Bence kaçırmayın. Ulaşım problemi yoktur (en azından ilçe merkezine, köyleri hakkında bilgim yok.). Eski adı da Eski Malatya'dır.

44

Maraş seçiceksen Elbistan'ı seç bari. Görece büyük bir ilçe. Hatta il olmak istiyorlar felan. O olmazsa Göksunu seç bari. Bu ilçelerin hepsi merkezeuzak onu bil yani maraş merkezde oturup gidiş-geliş yapamazsın ama elbistanaen azından sık araç var. Kiralar hepsinde ucuzudur (Referans şehrim istanbul!!!) ama maraş merkezde de zaten 250-300 arasında ortalama daireler (doğalgazlı, 2+1, temiz gibi işte). İklim açısından Maraş ve ilçeleri fena değildir. Çok sert kışı olmaz. Yazları biraz bunaltıcı olabliyor ama. Kira dışında diğer giderler ucuzdur. Sebze-meyve özellikle ucuzdur.
Bakmışsındır sen sanırım ama Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerine de bak bir istersen. Merkezde oturup günlük gidip gelebilirsin. Ek bilgi istersen spesifik bir yer için bana sor mesajla. Bol şans!

Not: Tokat'ta Turhal'ı da düşün açık varsa. Gayet güzel yerdir.

cinematography

Kırşehir Akçakentçok güzeldir.Tam bir köy havası var oralarda. İlin neredeyse en yeşil ilçesi. Uzak biraz şehre, sosyal faaliyet olarak "piknik" yaparsınız sadece. Çok soğuk olur kışları,donarsınız. Yolları kapanırdı eskiden şimdi nasıldır bilmem. Arada şenlikler olurdu o zamanlar... Sanırım lojman yeterliydi orada, öğretmenlerin hepsine yetiyordu.

Hakkınızda hayırlısı olsun, kolay gelsin size.

o_bir_gül
1

mobil görünümden çık