İzleyen var mı? Varsa eğer 4. sezonundan tatmin oldu mu? Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz benimle; bir tek ben mi izliyorum bu diziyi ya?




 

Ben bir iki bölüm izlemiştim.

İyi dizi. Zira adam gerçek. Olaylar da gerçek.

jesterdvine

İlk 2 sezonu izleyip bıraktım.

köstebek kurabiye

İlk sezonu izledim, damağımda çok hoş bir tat bıraktı. Devam edeceğim.

yirmisantim

5. sezonda değil ki 4'de daha. ben 3'teyim yavaş ilerleyen bi dizi, herkes izlemez.

nice tnetennba

ilk sezonunu izleyince aha yeni bir breaking bad mi geliyor, efsane olma potansiyeli var demistim ama sonra o kaliteyi koruyamadilar. Ha yine severek izliyorum, ortalamanin fersah fersah uzerinde.. s04e04 baya saglamdi mesela..

mirandaiam

3 sezon izlemiş olabilirim ve ilerledikçe tatmin olmamaya başladım. sonra da en son izlediğim bölümü bitiremedim kapattım o günden beri merak da etmiyorum artık.

tiredpanda

İlk başladığı günden beri izliyorum ama izleyen sayısı gerçekten çok az. Doyurucu bir dizi olduğunu düşünüyorum, dördüncü sezon ile ilgili yorum yapmak için henüz erken ama.

devilred

ben de ilk sezondan beri pek severek izliyorum. 1. sezondan sonra olaylar geliştikçe daha güzel oldu bana kalırsa. 4. sezona henüz başlayamadım ama merak ediyorum çok.

fraise
1

mobil görünümden çık