en saçıma jöle, sprey benzeri bir şey sürdüğümde takvimler 2009 yılını gösteriyordu. son yıllarda ya çok kısa saç kullandım ya da tarakla düzelttim. ama biraz uzun saç kullanmak istiyorum. ne önerirsiniz? jöle marka önerisi var mı?




 

artık jöle kalmadı hocam. karanlık çağlardan çıktık.

schwarzkopf'un osis serisi vax'ı var. gayet kaliteli. orta ve sert seçeneği mevcut.
sprey olarak da yine schwarzkopf'un spreyi iyidir.

bir sevgi faresi jamal

gecen gün sevgilimle bunu konuşuyorduk. harbiden bi ara jöleler vardı kırmızı yeşil mavi beyaz falan. garip geldi. jöleyi en son 2003 te falan sürmüşümdür herhalde.

bohr atom modeli

bizim banyoda fön suyu diye bir şey var. ben ondan fıs fıslıyorum. kabarıklığını alıyor. saçlarım cüneyt arkın, tarık akan arası. onun dışında killi vax var. o da sert şekil versin diye. ama parlaması kötü. saçını parlatacak şeyler kullanma. eskide kaldı onlar.

karlmarx

Jöle bitti +1
Köpük var, wax var, dust var, sprey var, ot var, cigara var sana ne lazım ? Saç tipini söyle yönlendirelim.

Golden Ratio

Ben en son lisede sürmüştüm sanırım yani yıllar evvel.
Birkaç sefer de limon sürmüştüm, organik ve doğal :)

bigbadabum

Hacıcım,
Şu var erkek saçında harikalar yaratan.
(Link temsilidir. Ürünü gör diye.)
www.hepsiburada.com

offred
1

mobil görünümden çık