sürekli geliyorlar efendim durduramıyoruz.bu sabah hayvani bi tanesiyle karşılaştım 3mm çapında(oha.) şimdi de 3-4 tane yolda. karadut denmiş ilaç denmiş hiç biri yok tuzu denedim tuzu en bol bastığım yerden de bi tane geliyo zebellak olan da hala yerinde bir işe yaramadı yani tuz.verebilecek tavsiyesi olan?




 

karbonat yapıştırın az miktar.

insensitive

o da yok. boş, yemek pişmeyen öğrenci evim var:(

sarper361

eczaneler kapanmış mıdır?

sarper361

listerine kullanın düzenli olarak.. dişler, dişetleri, ağız için sekizyüz mülyon puan verebileceğim kadar yararlı bir gargaradır. düzenli kullandığınızda hayatınız boyunca bir daha aft derdi görmeyeceksiniz.. benim de çok çıkardı aftlarım, 4-5 senedir listerine kullanıyorum; unuttum onları..

dungangadunganga

4 sene sonra tik atıyım o zaman. nerde satılır eczanelerde mi yoksa migrosta filan bulabilir miyim?

sarper361

sarpercim,

pamukkuzu.com

bunu kes, aftin uzerine sur. biraz bir sey yeme, icme! sonra bana dua etmeyi unutma!..

ucan sincap

@uçan sincap anırtır kanırtır öldürür o.
nöbetçi eczaneden pyraldyne diye piyasada ender bulunan mucizevi bir ilaç aldım. en azından o öyle dedi:) deneyelim görelim.

sarper361

ilk olarak C vitamini eksikliğinden kaynaklanmadığına emin ol. ikincisi; eğer doğal bir çözüm istiyorum dersen bir tatlı kaşığı toz haline getirilmiş kişnişin üzerine bi bardak kaynar su ekle beş dakka demlenmeye bırak ve yudumlayarak ve de karıştırarak iç. yaklaşık iki gün içinde mevcut aft geçiyo ve yenisinin çıkma süresi uzuyo. illa da farmakolojik bi çözüm isterim dersen eczaneden piraldyn alabilirsin. ilaç ruhsatlı ve fiyatı uygun bir ilaçtır.

aftın tamamne geçmesi gibi bi durum söz konusu değil, biraz genetik bi durum. bir de ağız asiditesinin artmamasına dikkat edip dişini fırçalayıp gargara yapmalısın.

elenika

Bir bardak süt alın, ağzınızda tuta tuta yavaşça için/çalkalayın, çok iyi gelir hatta geçirir.

Solak
1

mobil görünümden çık