edit:kafam çok güzel yazım hataları var ama uğraşmak çok zor geliyor kusura bakmayın.

mal dediğin şey taşınmaz ?


gerçekten dolandırıldıysanız mafya vs kaynaklar bularak enişteden malları geri alın. belli oranda malı paylaşarak böyle çözümlemeler yapıldığını, alacakların tahsilinin yapıldığını duymuştum. parayı paylaşırsanız yardımcı olabilirler. olmazsalar da parayı alıp size hiç vermeseler de kaybedecek bişeyiniz yok gibi. en azından enişteye de yaramaz.


mafyayı bulaştırırsanız büyük ihtimalle sizi bir de onlar soyar. eniştenize dolandırılacak kadar safsanız hiç zannetmiyorum affedeceklerini. nasıl dolandırıldığınızı anlatırsanız bir çıkış yolu buluruz belki. hukukçu arkadaşlardan yardım istediniz mi?


çok geçmiş olsun hayat bu inişi de var çıkışı da var. dua edin borç batağında ya da daha zor durumlar içinde değilsiniz. bu günlerde geçer sabredin.
