[q]
(6) 

iptv olaylari

ekyil #1125253
yurtdisinda izlemek uzere, digiturk iptv benzeri boyle kutulu olur, kutusuz olur, uye olup izleyebilecegimiz ne seceneklerimiz var?

uydu alicisi soz konusu degil malesef bulundugum yer itibariyle. cccam falan da dusunmuyorum bu yuzden. ancak icinde turk, ingiliz falan kanallari olan guzel bir iptv paketi olursa parali uye olmak isterim.

yardimlarinizi bekliyorum :)

 

bilgisayarına kodi'yi kur. sonra birkaç serverı yükle yerli yabancı kanalları izlersin internet üzerinden.

www.youtube.com

gibicibicis

Benim icin sorun yok da, 60 yasindaki anne icin daha kolay bir seyler dusunuyorum.
Var midir baska fikir?
Yada soyle guzel bir kodi temasi falan?

ekyil

digiturk play in IPTV kutusu var. bende var ve gayet memnunum. Turkiye'deki digiturk bayilerinin ya da call center'inin bu urunlerinden pek haberleri yok cunku nedense sadece yurtdisina satiliyor. bulundugunuz ulkedeki digiturk bayisini arastirin, onlar bilirler.

www.digiturk.com.tr

kartonpiyer

tesekkurler, digiturk playden haberim var. digiturk uyesi olmak istemiyorum.
aslinda aradigim sey digiturk play alternatifi. uydu gerektirmeyen, internet uzerinden izlenebilen ve mumkunse iptv.

kodi alternatif aslinda, ancak onun da arayuzu cok basit gelmiyor bana. biraz ugrasmak lazim guzel bir sey olusturmak icin.

ekyil

IPTV almayın, aldırmayın. Piyasadaki çoğu satıcı bayi olarak satış yapıyor. Bakmayın siz en iyisi biziz diyenlere. Aldığınız IPTV do-na-cak. Bunun kaçarı yok. Hele türkiye'de izlemek imkansız. Bunun net hızıyla çok da alakası yok. Sunucular ülkemizde değil. Uzak olduğu için donuyor. Tabi 1mbit hızla izlersen haliyle donacaktır.

Almayın, aldırmayın.

Kresto

Tesekkurler, duyurunun icerigi sanirim cok okunmuyor.

Ozellikle yurt disi diye yazmistim. Digiturk harici bir sey ariyorum. Var mi yok mu bilmiyorum. Iptv olursa avantaji eski uydu alicimla izleyebilirim. Hatta iptv oynatan baska cihazlarla da izleyebilirim.
Su anda web uzerinden tum kanallari cok guzel izleyebiliyorum. Ancak anneye anlatmak zor oluyor, su web sitesine gir, buraya tikla, kanal sec fareyle vs.

Onun yerine onceden ip adreslerini girebilecegim, kumandayla acip kapanan bir alet ariyorum. Vardir umarim :)

ekyil
1

mobil görünümden çık