dünkü yıldız/boğaziçi karşılaştırmasından sonra hem bunu itü için deneyelim istedim, hem de dün görmeyip de fikri olanlar da yazsın diye.

'çok ayrı bölümler ama' demeden, siz hangisini, neden seçerdiniz?

not. soruyu soran kişi daha önce birkaç yazılım projesinde yer almış, en sonunda kendi fikrini itü çekirdek'te sunma imkanı bulmuş ama prototip yetişmeyince elenmiş bir şahıs. öte yandan satış, pazarlama gibi konularda kitaplar okumayı seviyor, bu konulara ilgili. projelerin yazılım tarafında olmaktansa, pazarlama tarafında olmayı seçmiş. ama projeler olmazsa tatmin etmeyen bir iş bulmaktan korkuyor işletmeye giderse eğer.

teşekkürler.

ek. itü %30 ing.

 

boğaziçi işletme.

cokponcik

boğaziçi işletme.

qazwsx

boğaziçi işletmeyi seçerdim.

pinkpeony

bir mühendis olarak direkt işletmeyi seçerdim. hem okuması güzel, hem okul çok iyi, hem okuldan sonra yurtdışında burs alma ihtimali çok yüksek.

bohr atom modeli

bi mühendis olarak şu anki aklımla önümde bu iki seçenek olsa kesinlikle boğaziçi işletme seçerdim.

Bunda yüzde 30 ingilizce de önemli, itünün sıkıntısı buydu zaten şimdi yüzde 100e geçtiler ama yine de itünün ingilizcesi bi odtü boğaziçinin yanında yeterli değil

limoncello

Soruyu soran kişiye göre işletme. Yapmak istediği, keyif alacağı iş muhtemelen o.

Ben olsam itü bilg .30 seçerdim, öyle yaptım (diğer seçenek işletme değildi gerçi). Tüm bölüm dersleri zaten ingilizce + farklı bir okulun kişinin dil seviyesini etkilediğine inanmıyorum.

pikrua

bakiyorum muhendisler bin pişman :)
ben de muhendisim. simdiki aklım olsa tıp yazardım.
cok da rahat kazanırdım.
beni hep o eski filmler yaktı :)

supermatik

mühendisim, boğaziçi işletme +1

axl

mühendislik gibi bir ideali yoksa kesinlikle boğaziçi işletme. boğaziçi'nde okumayı itü'de okumaya yüzlerce kez tercih ederim.

brillant comme une larme
1

mobil görünümden çık