otobüs ve dolmuş yolculuğunu günde en az 1 er kez yapan birisi olarak bu sıkıcı saatleri müzik dinleyerek geçiriyorum galyalılar. geçen gün canım kulaklığım bozuldu. şimdi biraz sağlam birşey almak istiyorum. fazla bütçe sarsmasın ve idare eder kalitede olsun. önerileriniz nelerdir?

30 liraya kadar çıkabilirim:)
okanlash


30 liraya alacağın kulaklık hem dolmuşu sana dinletir hem senin dinlediğini dolmuştakilere hem de 4 ay sonra bozulur, can sıkar. 70 tl verip www.elmasepeti.com şunu al derim. bu marka hem kolay kolay bozulmaz hem de ses yalıtımı ve kalitesi gayet iyidir.
edit: bir üstteki postta 10-20tl ye sennheiserden bahsetmiş aband0ned. onlar çakma ürünlerdir. ucuzunu buldum diye aman atlamayın. sennheiserin piyasada çok fazla sahtesi mevcut.
sos fistik olsun mu


ep 630 siyah 30 lira gold pc
buffy de vampir sayilir

1