www.teknosa.com

www.teknosa.com

sizce hangisi? ve bunlar ortalama ne kadar götürür?

yalnızca word'de yazı yazıyor ve internette dolaşıyor.

başka önerileriniz varsa alabilirim 1500 liraya kadar. (ekran 15"+ olmalı, daha küçüğünde rahat edemiyor)

 

hp aceri döver, linkleri açıp bakmadan söyledim.

hp kespırı da döver.

killerbee

eger sadece internet ise neden ipad gibi bir tablet almiyorsunuz? kullanmasi cok daha kolay olur.

ben plastik bilgisayarlara pek yanasmiyorum. ekran boyutu ve klavye onemliyse en azindan ikinci el bir Thinkpad alabilirsiniz:

www.sahibinden.com

@killerbee adam gibi elestir dinleyelim. ipad sana ne yapti da bu kadar gocunuyorsun ismini gorunce?

idexo

hahah adam wordde ipadle tırmalasın dursun , ne kötülük yaptı sana adam da aypedle kafayı sıyırttırcan adama.

killerbee

www.hepsiburada.com

bunu al. temmuzda ben de aldım babamla anneme. senin attıklarınla özellikleri aynı hemen hemen ve daha ucuz.

windows kurmayı bildiğini var sayıyorum, işletim sistemi olmadan geliyor bu çünkü.

washe

gel beni dinle face ikinci el satis gruplari ya da ikinci el ilan sitelerine bak ~500tl seviyelerinde win7 li temizinden bir tane al 1000 tlniz cebinizde kalsın. bu basit isler icin 1500 lira verilmez. paranıza yazık olur.

1adam

sen ipadda sürekli word'de yazı mı yazıyorsun idexo?

killerbee

hp'nin özellikleri daha iyi ancak o modelin kullanıcı kulübü varsa oraya ya da satın alanların yorumlarına bakılabilir amazon gibi sitelerden kronik sorunları olup olmadığını öğrenmek için.

not: bu arada sakın mobil işletim sistemli tablet almayın. bilgisayar işletim sistemlerinin yanından geçmez kullanım rahatlığı.

qazwsx

www.sahibinden.com

şunu al 10 sene işini görsün

edit:
şurdan diğerlerine de bakabilirsin
www.sahibinden.com

yuto
1

mobil görünümden çık