2010 yılında ilk defa kpss'ye başvurmayı düşünüyorum.. Lakin daha önce herhangibir kaydım olmadığı için başvuru formu almak dışında bulunduğum nahiyeye en yakın olan ösym bürosunda internet kaydı açtırmak gibi ekstra bir işlem yapmam gerektiği söyleniyor.. Kıssadan hisse daha önce kpss'ye başvurmayıp lisans düzeyinde sınava girmeyi düşünen biri başvuru formunu alması dışında ekstradan ne işlemlerini yapmalı ya da yapması gerekiyor ? Misal şu an Çatalca'da oturuyorum ve avcılar'da ki istanbul üniversitesi kampüsünden internet kaydımı açtırmam gerektiği söyleniyor başvuru formu almanın dışında.. Doğru mudur ?




 

Bankaya sınav parasını yatırıp ösym bürosuna gitmen gerekiyor. Orada resmini çekip gerekli bilgileri de aldıktan sonra kaydını yapıyorlar. Şifrenin yazdığı bir döküman veriyorlar. Bir sonraki başvurunu internetten yapabiliyorsun ama umarım bir sonraki başvuruya gerek kalmaz.

evde yok dedigine degmez

Zannedersem burası bana en yakın yer olan istanbul üniversitesi kampüsü oluyor.. Yani doğru anladıysam başvuru parasını bankaya yatırdıktan sonra bu ösym bürosuna gidip internet kaydımı yapacağım ve gerekli şifre evraklarını alacağım.. E haliyle o zaman kpss başvuru formunu da burdan alacağım herhalde ? Yani başvuru formunu teslim ederken mi bu işlemler gerçekleşecek ?

joehigashi

Kpss başvuru formu yok. Parayı yatırdıktan sonra direk ösym bürosuna git.

evde yok dedigine degmez
1

mobil görünümden çık