yaşayan, çözüm önerisi olan var mı? bitkisel bir şeyler falan. ya da meditasyon gibi. concerta alıyorum birkaç yıldır ama kesmiyor mu nedir. en sonunda fight club kuracağım galiba. şeker gibi adamdım, şimdi sağa sola saldırıyorum.
danke.

geçmiş olsun, uyuyamamanın sebebi nedir? alternatif yöntemler denedin mi uyku problemini aşmak için?
kronik uykusuzluk tam da senin anlattığın sonuçlara sebep oluyor. acaba aromaterapi gibi bir şey mi denesen? belki gevşer, rahatlar mışıl mışıl uyursun.


teşekkürler.
stresten uyuyamıyorum galiba. yani ne tam uyanığım ne uyuyorum, böyle gidiyor geceler. gündüzler de yorgun biçimde, arada bir içip rahatlamaya çalışarak geçiyor. bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorum ama hangisi neden hangisi sonuç işte bilemiyorum.
aromaterapi için koku yayan bazı cihazlara bakmıştım en basit tabirle sanırım ama tam mekanizmayı bilmiyorum. yine de bir araştırayım belki işime yarayabilir.


Serequel 25mg.
İkiye bölünebilen bir ilaç olmasa da ben bölerek içiyorum ve prensesler gibi uyuyorum :))


sebebini bulmaniz lazim once, yoksa daha da kotu olabilir herhangi bir ilac ya da takviye almaniz. tam olarak ne zaman basladi, oncesinde kullandiginiz bir ilac oldu mu? mesela soyle bise var; eksisozluk.com
