[q]
(3) 

Araba Kiralama

cliquot #1116975
Merhaba,
Eylül ayı içerisinde Barcelona'da araç kiralamak istiyorum. Geçtiğimiz yıl Europcar'dan kiralamıştım. Günlük 90 EUR bedelle.
Bu sene gitmeden internetten araştırma yapıp erkenden kiralamak istedim. Dollar ve Thrifty diye iki ayrı firma buldum ve günlük en fazla 30 EUR bedelle araç kiralayabiliyorum. Üstelik kiralama ofisi konaklama yerime oldukça yakın. Ayrıntıları incelerken araçların Hertz ofisinden kiralandığını öğrendim.
Hertz web sitesine girip aynı araçların kiralama fiyatlarına baktım ve günlük kiralama bedellerinin 90 EUR civarında olduğunu gördüm.
Şimdi ben bu firmalara güvenmeli miyim?

 

Evet.

Thrifty filan hertz in alt firmasi, avis - budget gibi.

Thriftyden kiralayabilirsiniz rahatca. Amerikada ve almanyada kiraladim, sikinti yasamadim hic.

kuehles blondes

Peki Fransa ziyareti gerçekleştirirsem, araç kiralarken neye dikkat etmeliyim?
Ekstra bir bedeli olur mu? Kiralama seçenekleri üzerinden herhangi bir uyarı görmüyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

cliquot

Bir sey olmaz, sadece otoban ucretlerine filan dikkat etmelisin. Atiyorum ispanya icin hgs gibi biseysi arabada vardir ama fransa icin yoktur.

Avusturyada mesela batida her yere gidebiliyosun ama doguya gitmek istersen gunluk 30€ aliyor. (Dogu dedigim ikinci sinif ab ulkeleri, macaristan, cekya,'polonya filan) Ama fransa da bati sonucta, bir sorun olacagini sanmiyorum.

kuehles blondes
1

mobil görünümden çık