Merhaba,zayıflama amacıyla bir spor salonuna yazıldım.Yaklaşık 15 kilo kadar bir fazlalığım var.Spor salonuna daha çok yüzmek için gitmeyi düşünüyorum.Fitness bölümündeki eğitmenin pek bilgili olmadığını biliyorum.Şimdi ben günlük planlamamı nasıl yapmalıyım kaslardan kaybetmeden sağlıklı bir biçimde kilo verebilmek için ? Birde yüzdükten sonra insan kurt gibi aç hissediyor kendini.Spordan önce ve sonra nasıl beslenilmeli ?




 

en az 45 dk olmak üzere 1 saat ve üstü yürüyüş yap.
protein ağırlıklı beslen

cekilmis gayfe

spordan sonra protein için tavuk göğsünden ne kadar yemeliyiz ? Bir tabakta 4 parça şeklinde satılıyor genelde,1 parçanın yarısını mı yemek gerekli yanında sebzeyle ? ayrıca yüzmeye her gün gitmek mi yoksa 2 günde bir mi gitmek gerekir ?

jorah the andal

senin az ve protein ağırlıklı yemen lazım. miktarını kendin belirle tıka basa doymaya çalışma. yanında bol salata ye. şekerden uzak dur, şekerli sakız bile çiğneme.
yüzme hegün de olur kardiyo amaçlı olduğu için. istersen bir gün yüz diğer gün yürü. ya da sabah yüz akşam yürü. sana kalmış.

cekilmis gayfe

madem bu yola girdin, diyetisyenle birlikte götür bu işi. Yürüyerek zayıflamak için dünya kadar yürümen lazım, sağlığının elverdiği tempoda koşu daha faydalı olur.

Ayrıca kaslarından illa ki gidecek, amacın minimuma indirmek olmalı, bu da beslenmenden ve çalışma programından geçiyor.

kimlanbu
1

mobil görünümden çık