evden taksi 80 lira filan tutacak. toplu taşıma sadece bir tane otobüs hattı görülüyor (442). İnternette saat başı var görünüyor (24 saat) ama ne kadar güvenilir bilgisi olan var mı? Gerçekten saat başı kalkıyor mu?

o 442 kalktı dediler geçen, belkoair olmuş. o da benim deneyimlediğim kadarıyla kalkıyor saatinde. gündüzleri yarım saatte bir hatta.
www.belkoair.com
edit: 442 duruyor mu beni mi yediler yahu :D
passion rules the game


saatine göre değişir saat başı da olur yarım saatte de 10 dk da kalktığı da oluyor. ve evet güvenilir gbt'si temiz otobüslerin
cekilmis gayfe


belkoair firması hem yüksel cad. girişinden kalkıyor (gimatın önü de diyebilirim hadi) hem de aşti'den.. trafik yok ise yarım saatte havaalanında ve yarım saatte bir kalkıyor. hatta araç dolarsa yarım saatten de önce kalkıyor.
hosein

1