[q]
(3) 

iki sorum var

balpolen #1115347
ilkiİ kızlar makyaj süngerlerinizi nereye koyuyorsunuz, nerde tutuyosunuz, makyaj yaptıktan sonra öyle kalıyor masanın üstünde benimkiler

ikinci olarak da lavoboda biseyler okumayı cok seviyorum, fakat dergilerimi falan koyabilecegim bir sehpa vs öneriniz var mı banyoya uygun, hatta kullanıslı ve kücük bir banyo dolabı daha harika olur

thanks

 

dergiler icin sepet kullanabilirsin, hatta guzel renklere boyayabilirsin ya da boyanmisini al
makyaj sungerim yok ama hemen hemen butun malzemelerim camasir makinasinin uzerinde duruyor, kimi kavanozlarda (kalemler fircalar) kimi minik sepette. heyheylenince bazen toparliyorum. bir kagit havlunun ustune koysan olur sanki.

kassiopeia

makyaj süngerini ıslatıp mı kullanıyorun bilmiyorum ama genel olarak öyle kullanılıyor bu yüzden ne olursa olsun makyaj süngerini kapalı bi kutuda falan muhafaza etme. Zten süngerlerin belli bi süresi oluyor youtubeda beutyblender makyaj süngerini ortasından kesen bir kız vardı ve içinden böcekler çıkmıştı.

powerpufgirl

makyaj pamuklarını tekrar kutularına koysan daha derli toplu olur ve sağ sola temas edip mikrop bakteri toplamaz.

lavabo derken tuvaleti kastediyorsun sanırım. lavavo deyinde ıslak ıslak dergi nasıl okuyorsun diye düşündüm. banyoda klozetin yanında hani şu ısıtma sistemine bağlı havlu asmalık şey var ya, ondan varsa kitap dergi mecmualarını oraya sıkıştırabilirsin.

erkeğim bu arada. kimse yazılıp mesaj atmasın.

karlmarx
1

mobil görünümden çık