kardeşim 18 yaşında üniversiteye gidecek bu sene. daha once kart kullanmadı. telefon alicak kendisine. bu yuzden kredi kartı almak istiyor taksit tapmak icin. limit verirler mi, kredi kartı aidati aliyolar mi, taksit yapiyolar mi. hangi banka daha iyidir. bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.




 

is bankasi isteuniversiteli kartini oneririrm ben. aidatli ve aidatsiz şekilde sunuluyor. benim onerim aidatli olani almasi yonunde olur. senede 20 lira aidati var. bunun dışında isbankasi yayınlarini indirimli alir, iki ayda 500 lira kullanırsa iki de sinema bileti hediye ediyor banka, imax de gecerli. ayrıca kampanyalariyla ekstra taksit de sagliyor. yalniz nakit avans özelliği yok. ben yapikredinin play card ini da kullandim. musteri hizmetleri boktan ve sanki faizi daha çok.

iglesias

bu arada alirsa 500 lira limit verirler. arttirma sansi var tabi. benimki 800 lira limitli. 1000 lira limit daha mantikli.

iglesias

sizin veya anne/babanızın kartı varsa ek kart çıkartılabilir. Ben hala ek kartımı kullanıyorum kendim almadım :D Taksit işleri için gerekiyor cidden ve sizin üzerinizden açılırsa limiti siz belirlersiniz.

rodriguez2

Cep telefonuna taksit kaldirilmamis miydi en son?

kuehles blondes

Cep telefonu icin cikarmasina gerek yok. Artik taksit yasak oldugu icin teknoloji magazalarinda bi yolunu buldular onun araci odeme saglayici ile neyin.
Onun haricinde isbank iste universiteli +1 diyorum.

fosforlu cevriye
1

mobil görünümden çık