[q]
(6) 

doğum odası

kassiopeia #1113410
dostlar çok sevdiğim bir arkadaşım cuma günü doğum yapıyor ancak yanına gidemeyeceğim, hastane odasına ne gönderebilirim?
çiçek diye düşündüm ama çiçekleri doğum yapanın odasına almıyorlar diye biliyorum ancak yanlış mı biliyorum? ya da bambaşka bir şey mi olmalı?

teşekkürler şimdiden

 

bebek bezi bolca bebek bezi. annem öyle dedi en azından

dannyb

degistirme karti olan herhangi bir hediye. (yenidogan zibin seti vs.)

jimicik

ben doğum yapsaydım hediyemin işlevsel olmasını isterdim. yenidoğum yapan kadınların göbekleri sarkar, bunun için özel bel bağlayıcılar olurmuş ama bana o tür hediyeler yollasınlar isterim. ya da çatlaklar için krem. valla ben hiç içerlemem. bebeğime bakacakken bir yandan da kendimle ilgilenmem için bana sunulan hediyeler çok anlamlı olur. ya da bebek bakma kitabı. kullanım klavuzu skjgbjsdjgs.

for day to break

hastane odasına çiçek sokulması yasaktır. o nedenle çiçeksepeti gibi sitelerde falan bez pastası denen bir dalga var. internette bez pastası diye aratırsanız bulabilirsiniz. biraz el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz bile. ya da çiçeksepeti vs sitelerde yeni doğanlara özel kategorilerde değişik ürünler var. onlardan gönderebilirsiniz. bez pastası denen dalganın içine işe yarayacak şampuan, bebek battaniyesi vs. vs. bir sürü nesne konabiliyor.

kedili madam

www.tuniko.com
sling ya da boba tarzı ergonomik kangurulardan alabilirsiniz. işlevsel bir hediye olduğunu düşünüyorum.

ringinthered

aileye yeni bir bebek geldigi icin ekonomik sıkıntıları olabilir. Bebek kıyafeti, zıbını, kangurusu, bezi ne bileyim durumunuz iyiyse bebek arabası puseti falan alabilirsiniz. Veya altın gönderme şansınız varsa altın takalım bebişe, aile kendine göre harcasın.

alwayschargeneverbend
1

mobil görünümden çık