ona destek olmak istiyorum, daha önce hic karşılaşmadıgım bir durum, ne yapabilirim, neler söyliyeyim, söylemiyeyim bilemiyorum.

bu arada ikimiz de kadınız, belki gereklidir diye söyledim


 

"Bosaniyorum mutluyum" diye arabaya yazmislardi dun Kampus Cadilari grubunda. Artik tum dunyasi kocasi olmayacak. Kendini gelistirmeye firsati olacak. Evlilik neden gerekli ki...

Koca bakacagina universite okusun yuksek lisans yapsin olmadi Avrupa'yi gezsin

Traveller

Bişey yapma bişey söyleme, sanki ölüyo kadın tüm hayatı bitiyo iffeti ayaklar altına alınıyo sanki. Zaten en fazla ne yapabilirsiniz abi :D Gidin cafede kahve mahve için gıybet yapın.

chiper

Valla biz erkekler en yakın arkadaşlarımızla içiyor eve gidip biraz zırlayıp uyuyoruz. Çok zor değil. Normalden farklı bir şey lazım değil, evlilik boqtan bir müessese, kişi kurtulduğuna dua etmeli.

kargn

uzun zamandır yapmak istediği ve türlü imkansızlıklardan (hatta evlilikten mütevellit) yapamadığı şeyler varsa onlara başlamasını teşvik için bazı araştırmalar yapıp onun fikrine sunabilirsiniz?
hayat devam ediyor, bir şeyin bittiği yok gibisinden... moral motivasyon olur. yeniden heyecanlanır belki hayatının yeni dönemi için...

dene

bir şey anlatırsa dinle, sen başka konudan bahset. eğer üzgün falansa boşver deme. üzgünse hatta yorum yapma. normalse goygoy yaparsınız. kadındır nihayetinde fazla üzüleceğini sanmıyorum :)

cekilmis gayfe

karıya götür dicektim kadınsanız o zaman herife götür.

tute

çocuk yoksa pek büyümez sıkıntısı, neden boşandıklarını bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum. yine evlenebilir biriyle isterse, yahut birileriyle çıkabilir. çocuk varsa "ben artık çocuğum için yaşayan çilekeş ana olucam" hallerine girmemeye baksın mümkünse.

ama üzerine istese de istemese de yaftalanmış bir "dul kadın" ithamı olucak. o da "elalem ne der"i ne derece dikkate aldığına bağlı olarak etki eder. senin yapabilceğin, hissettiklerini içinde ne yaşadığını anlattırmak konuşturmak buna dair ilgilenmek. intikam yahut başka çeşit bir hırsla karşısına çıkan ilk kişiyle çıkmaya falan başlamaya kalkarsa azcık dürt çekiştir, çünkü onun tahribatı boşanmadan daha fazla olabilir.

yaşı genç evlendiyse, bekar hayatına dair "yaşanamamışlıklar" olarak kodladığı şeyler varsa kafasında, onları yapmaya çalışabilir, hani ikinci ergenlik gibisinden. zarar vericek hüsrana uğratıcak şeylerle ilgili gerekli görürsen azcık kulağını çekebilirsin, o gerçi ilişkinizin mahiyetine de bağlı. ama ikinci ergenlik dediğim, sana bir abla rolü düşebilir demek istediğim her halükarda. nasıl bir abla olarak tavır alıcağına da sen bak artık.

sonra bir şeyler olur işte.

dafaisss
1

mobil görünümden çık