Herkes balık yağının faydasından bahsediyor ama kimsenin vucutta herhangi bir zararından bahsettiği yok.. Şahsen bazı sebeplerden ötürü balık yiyemiyorum ve kullanmak istiyorum ama heryerde bitmeyen faydalarının anlatılması hiç mi bir kötü yanı yok sorusunu kafamda oluşturdu.. Bir zararı var mı ? Benim bildiğim kilo aldırıyordu araştırdığım kadarıyla bunun dışında kötü bir etkisi var mı ?

edit: solgar ve gnc çok pahalı.. Bunlar dışında kullananların tavsiye edeceği daha ekonomik bir ürün var mı ? kısaca marka o kadar önemli mi ?


 

her şeyin fazlası zararlıdırdan yola çıkarsak elbetteki zararlı. ama onun dışında bir zararı olduğunu sanmıyorum.

cedric

hayvansal yağ sonuçta. kolestrolü yükseltiyor olabilir.

bellbane

balık yağının öyle çarpıcı bir etkisi yoktur. tabi fazla tüketmemek şartıyla.ilaçlardan bunu alacağınıza bence haftalık balık tüketiminizi arttırın derim.

anuk kokulu sair

malesef durum psikolojik.. İstisnalar dışında balık yiyemiyorum..

joehigashi

www.iherb.com
burdan arat ürünleri tercihen twinlab'ın cod liver oil lerinde hiç balık tadı yok veya carlsson fish oil de. nature's answer'ın cod liver oilinde de hiç balık tadı yok.
tercihen likit al.
ancak kalp ilacı, kolestrol ilacı veya asprin kullanıyorsanız balık yağı almamanız lazım çünkü balık yağı da bunlar gibi kanı seyreltiyor, olası bir iç kanamada pıhtılaşması daha zor olur. onun dışında bir zararı yok. şöyle düşün norveçte balıkçılar bunlardan çay kaşığıyla değil bardakla içiyorlar bilinen bir zarar yok.
balık yağı almam diyorsan günde 15 gr keten tohumu veya 100 gram ceviz veya bol semiz otu ve tüm yeşil otlardan çok tüketirsen vücut (şeker hastası, kanser, tiroit bezinde sorun olan biri, alkolik değilsen) kendi balık yağındaki faydalı asitleri üretir.

joepiscopo

eğer balık tüketemiyorsanız kesinlikle balık yağı kullanmalısınız.
marka önemlidir, sağlık bakanlığı onaylı ve yüksek saflaştırma teknolojisi kullanılmış balık yağlarını tercih edin. sonuçta bu her gün kullanılacak bir şey, ağır metallerden arındırılmış olmalı. ben seven seas pulse kullanıyorum, 60 jelatin kapsül var içinde. günde 1-2 kapsül alınıyor. 20 lira fiyatı. ben çok memnunum.
balık yağının hiç bir zararı yoktur. hayvansal bir yağ olmasına rağmen kolesterolü yükseltmez, aksine düşürmeye yardımcı olur.

mente

balığa gayet zararı var. bence zeytinyağı tüketin, içiniz de rahat etsin balıklar da.

zen spider
1

mobil görünümden çık