az önce iletişim yayınlarının başlığını okuyordum. millet hep fiyatlardan dolayı korsana yöneldiğini yazmış. iş bankası başlığında da böyle şeyler var. siz korsan alıyor musunuz? sokakta ne zaman yere serilmiş kitaplar görsem içinde hep liseli kızların yücelttiği türden kitaplar oluyor. klasiklerin veya belli başlı kendini kanıtlamış türden kitapların korsanlarını satan bir yer mi var yoksa insanlar bu kitapları okumuyor mu?




 

ebooklarını korsan okuyorum

sta

e-book korsan.

sanat guresi

Para kazanmaya başlayınca korsan almayı bıraktım ama korsanı destekliyorum yine de, yayınevleri eşek kadar kar yapacak diye fahiş fiyatlarla kitap satılması çok ayıp.

angelus

korsan e book okuyorum

kuzey li

asla alıp okumam. ama şunu yapıyorum; aldığım kitabın e-book halini (epub) olarak indiriyorum. bunun da tek nedeni 1000 sayfalık bir kitabın fiziki zorluğundan.

hiç mi aldığım kitaplar harici elimde e-book yok? evet, hiç yok. çok takıntılıyım bu konuda.

diğer türlü zaten korsan kitap asla alıp da okumam. bahsettiğin üzere o kitaplar pucca tarzı ultra sikko kitaplar. bir güne bir gün, enis batur'un, nitelikli adam'ın, proust'un, canetti'nin korsanını görmediğimi de belirteyim.

mermize

Gerekirse uzun süre sahafa gelmesini bekler geç alırım yine de korsan almam.

mutekebbir

Önceleri korsan okurdum ama o zamanlar her köşe başında korsan tezgahı oluyordu. Şimdi özellikle aramadan korsan bulunmuyor. Olanlar da muhtemelen dediğin gibi 5 para etmez kitaplar olacak.

Kindle aldım, e book indirip okuyorum. Korsan bulamadığım ama çok istediğim kitapları da yasal ebook olarak dr'dan falan indiriyorum.

doxanikee

Paramin yettiklerini korsan almam. Burger King'de bir menuden ucuzdur Iletisim de Sel de Otonom da! Neden korsanini alayim?

Traveller
1

mobil görünümden çık