
genelde şöyle oluyor; koltuk iki tane mi? biri sende biri onda. çamaşır makinesi, bulaşık makinası ocak birinde, buzdolabı artı fırın birinde gibi. eş değer fiyatlar bulunup eşyalar buna göre paylaşılıyor işte. satıp ikiye bölmeyin, zararlı çıkarsınız bi' daha eşya alacaksanız :)


2. elciler yok pahasına alır eşyaları zarar edersiniz. madem senin ihtiyacın var oturup eşyalara bir fiyat belirleyin, yarısını arkadaşına ödeyip eşyaların mülkiyetini sen al..


Arkadaşın mevcut evde devam edecekse zaten eşyaları satmaktansa ona bırakman onun için de daha avantajlı olur muhtemelen. Oturup fiyat belirleyin beraber, sahibinden.com'a bakabilirsiniz benzer şeylerin fiyatlarını görmek için. Belirlenen fiyatın yarısını sana versin, git sen yenilerini al. İkinci elciler adam sikiyor.
Tabii bu fikrini "ben böyle düşündüm, sana nasıl uygun?" diye sor bir bakalım, belki onun başka bir fikri vardır.
