şimdi elimde iki kulaklık: harman kardon cl ve sennheiser hd518.

internal ses kartı mı daha iyi performans verir external mı? external daha çok işimi görür gibi. yoksa dac dedikleri zımbırtıdan mı lazım? eskiden fiio vardı ama unuttum bu işleri.

yoksa kulaklıklar dandik duyabileceğin belli uğraşma mı dersiniz?

danke.

 

O kulaklıklar için değmez. Zaten kulaklıkla müzik dinlemeyi boşver. Gereksiz bir sterillik veriyor.

alperz

giriş için dac amp falan uğraşmadan her şey bir arada alabileceğim uygun bir sistem var mıdır acep? zor gibi ama :)

passion rules the game

Girişle işin yok. Çıkış lazım sana.

Kendi üzerinde kulaklık preamplifikatörü bulunan DAC mi arıyorsun?

alperz

yok hocam giriş derken giriş seviyesi anlamında :) kulaklığı boş verdim şu an, çünkü bunlarda sanırım fark etmeyecek fazla ses kaynağı güzelleşse bile.

tek istediğim müzik dinlemek kaliteli bir şekilde ama ekipmanlardan hiç anlamıyorum. öyle bir sistem olsun ki süper ses vermesin ama dandik müzik seti sesi de almayayım. sanırım speakerları o zaman ayrıca almak gerekiyor ama ben daha çok hepsi bir arada bir şeyler arıyorum galiba :)

bu dac işlerine çok uzak kaldım :)

passion rules the game

Gürültüsüz bir ortamda müzik dinliyorsan başlangıç olarak beyerdynamic dt990 al. 250 ya da 600 ohm alırsan yanına muhakkak preampli de alman gerek çünkü bilgisayarın kendi çıkışı onu sürmeye yetmez. bulursan 32 ohm al. dt990 bulamazsan dt880 bulursan o da olumlu.

alperz
1

mobil görünümden çık