selam sakins of duyuru,
iyi kameralı yani, gündüz-gece (özellikle de gece) çekimi iyi olan, dijital fotoğraf makinesini aratmayan bi telefon olsun. şimdilik gözüme çarpanlar;
n82
sony ericsson c905
samsung m8800
bu telefonlardan herhangibirini kullananlar yada bunların dışında olup da özellikle de foto çekimi iyi olanlar memnun olanlar,
görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
birde yanında wi-fi olursa sevinirim :)

 

ben amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenen bir şahsiyetim. diyebilirim ki, genel olarak sony ericsson'lar en iyi performansı vermektedir(sonuçta nikon'un da sensörlerini üreten sony). sonra da nokia gelir herhalde. w810i kullanıyorum, 2mp süper bir kamerası var kendisinin. zaten cep telefonuyla çekeceğim şeyi poster boyutunda basacak halim yok, öyle bir durum olsa D80'ime geçerim direkt. tabi w810 senin talebini karşılayacak bir telefon değil ama söylemek istediğim şey, megapiksel hikayesine kanma. 2'den fazlası göz çıkarmaz pek işine yaramaz. sony ericsson'dan sonra en iyi performansı nokialarda gördüm (carl zeiss lens kullanır bu arkadaşlar).

fortisvita

fortisvita'ya katılıyorum. sony ericsson en iyisi(ydi). eski telefonum sony ericsson k750i, şimdiki kullandığım dokunmatik samsung'a fotoğraf konusunda 10 basar.

ikinoktayedi

bildiğim kadarıyla şu an için en iyi fotoğraf çeken telefon;lg renoir.

opteron

bende de k750 vardı, hackleyip (pek de öyle sayılmasa da genel manada) yeni bir kamera sürücüsü entegre etmiştim . manuel focus u,pozlama süresi ayarlaması bile olmuştu. çok ayrıntılı ayarlarına tecavüz edebiliyordum. hatta bir gece kapışmasında nokia n97 yi solda sıfır bıraktıydı :)
bende amatör foto ile ilgileniyorum, şöyle 2 seçenek wardı aklımda, ya 100-200 tl lik dandik bişey+ basit dlsr , yada yüksek fiyatlı iyi kameralı bi telefon olsun.
sony harika driver üretiyor biliyorum ama son çıkan telefonlar arasında da mutlaka iyi birşeyler vardır diye düşünüyorum.
edit: kendime de tik atmalıyım :)

dieselsingle2

ben de sony ericsson diyenlerdenim, 2MPlik sony ericsson telefonumun goruntu kalitesi, su anki 3.2lik nokiadan cok cok daha iyiydi. ustelik SE telefonlarin yeni modellerinde wi-fi var ve kameralari 3.2den basliyor en dusuk ki, bu 3.2 de piyasadaki 5MPlik samsunglardan daha iyi, fiyat olarak da diger markalara oranla oldukca uygun.

Labyrinthe
1

mobil görünümden çık