On dk once bilgisayarin basindan kalktim, bilgisayarin kapagini kaldirdim sifre soruyor 100 yildir ayni olan sifremi girdim ve kabul etmiyor. Caps lock acik degil, ne yapacagim ya bu nasil olur?




 

Win10 mu? Belki pin atamışsındır, ben şifre yerine pinle giriyorum.

ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar

windows 10 ise pin soruyor olmasin?

pgup

Macbook

mula

hocam tamam sakin çözdüm olayı ben

şimi atıyorum ı yazdınız şifrenin içinden, bazen bunu ı olarak değilde i olarak kabul ediyor, yada tam tersi bu kombinasyonla deneyin 100 de 100 çalışıyor emeğe saygı + rep

yani diyelim ki siz, sifre diye bir pass koyudunuz, sistem açık iken onay için şifre istediğinde sifre yazıp kabul ediyor, ama bazen açılışta sifre değilde sıfre olarak kabul ediyor.

killerbee

I u gibi harfler yok abd den almistim ben aleti zaten sifremde oyle harfler de yoktu iki harfti sadece

mula

Slm,Maci kapatip açılışta Command ve R tuslarına basarak ekrana gelecek Mac OS X izlenceler menüsünden Terminali seçelim karsımıza gelen pencereye resetpassword yazarak enterlayıp ilgili kullanıcı hesabı parolanı sıfırlamalısın.

dene belki olur internetten buldum

killerbee

Aleti kapatamiyorum bile bilmiyorum nasil kapatacagimi hic sifre ekrani varken kapatmam gerekmemisti acma kapama tusuna basinca sadece uyutuyo su an

mula

klavye dil ayarları değişmiş olabilir. sorması ayıp şifren ney? ona göre birkaç farklı klayve diline göre şifre alternatifi bulalım.

bi de klavye tuşları ingilizce di mi? işletim sisteminin dli ney?

harzem
1

mobil görünümden çık